272. FSC | Hocus Pocus Party Focus

Baner0.webp

Hocus Pocus Party Focus,
Laughter fills the chilling air,
Casting spells with every chorus,

Join us if you dare!
Dragi ljubitelji muzike i Halloween čarolije,

Sa velikim uzbuđenjem vas pozivam da se pridružite našem Hocus Pocus Party Focus - Halloween Forum Song Contestu-u koji će vas odvesti u svet mračnih tonova i mističnih melodija!

Pripremljena su vam dva načina na koja možete učestvovati:

1. VIZUELNA ČAROLIJA:
Spotovi sa mračnim, mističnim ili horor motivima. Tu očekujem sve — od krvavih noževa do veštica, maskiranih figura i tarot karata. Vaša muzika treba da stvara atmosferu koja će nas sve poslati na putovanje kroz svet misterije!

DETALJNIJE: spotovi koji koriste različite vizuelne elemente koji pojačavaju osećaj straha ili neizvesnosti:

-
Veštice i okultizam: Prikazivanje veštica u tamnim šumama, rituali sa svetlima i senkama, ili tarot karte koje otkrivaju sudbinu.

- Maskirani likovi: Anonimne figure sa maskama ili kostimima, često u okruženju koje stvara napetost — poput napuštenih kuća ili mračnih ulica.

- Krv i noževi: Elementi koji simbolizuju opasnost i strah, prikazani na način koji je umetnički i intrigantan, a ne previše eksplicitan.

- Natprirodni fenomeni: Prikazi duhova, senki ili drugih natprirodnih bića, često uz igra svetlosti i tame.

- Mračna priroda: Tematski elementi poput olujnog neba, crnih ptica ili zagušljivih pejzaža, koji doprinose opštem osećaju misterije.

- Simbolika smrti: Prikazi lobanja, crne ruže ili starinskih grobova, koji podsećaju na prolaznost života i prirodnu strahotu.

2. ZVUČNE I TEKSTUALNE ČAROLIJE: Dakle, ukoliko vaša pesma nema takav spot, onda ste u mogućnosti poslati pesme u kojima se kroz tekst i zvučnu atmosferu prožimaju gore navedeni motivi.

OGRANIČENJE: Nažalost, ovaj put neće biti dozvoljeno slati izvođače koji su učestvovali više od 3 puta na Forum Song Contestu (dakle dozvoljena su 3, ali nisu 4,5... ).

Napomena: Posmatrati temu samo i isključivo kao povod za zabavu i druženje i nipošto ni na jedan drugi način. U pozadini moje želje za ovom temom i organizacijom, ne postoji nikakav vid stvarnog proslavanja i ideologije istog. Budimo otvoreni i zabavimo se.

Pripremite svoje spooky pesme i neka vaša umetnička magija zasija! Radujem se vašim prijavama i obećavam izdanje puno zabave, smeha i malo straha!

Neka čarolija počne! 🖤🥳🕸

Here's an invitation, hear the call.
Join our contest, we're having a ball.
In the spirit of Halloween, let's ignite.

At the Hocus Pocus Party we'll groove all night!

Pozivnica0.webp

PRIJAVA PESAMA POČINJE 15.10. U 3:33 AM I TRAJE DO 21.10. U 3:33 AM.

SPISAK PESAMA

Last edited:
Super tema, odmah sam znao šta da prijavim i jedva čekam ovo Avada Kedavra I speak to destroy izdanje

@creature
Dobro je da nisam jedini kada mi je instrumentalno izdanje ostavilo traga kod pretrage pesama na narednom FSC-u! :D

Noćas ste bili nežni i vredni, i ja sam bila nežna. U toku dana priželjkujem jednu muzičku vrisku.

Last edited:
Odlična tema, wow bravo Paukyyyy! 😍

Pesma odmah prijavljena jer moj spisak sadrži bar 20 pesama za ovo izdanje, valja preseći odmah! I pritom ložim se na pesmu što šaljem znači hajp se vraća! 🤩

Ucestvovao bih ali ne znam dal cu naci pesmu. Nista mi ne pada na pamet

Dosta prijava je stiglo i nisam nijednu odbila. Samo polako. Neće biti tako strašno. 🧡

Last edited:
Jako želim da veštičarimo ovo izdanje! 😍 šaljemo Bambie Thug da nam nosi zastavu na ceremoniji ona je idealni ambasador, mada možda je neko i pošalje sada s obzirom da joj se nova pesma što je izbacila uklapa u temu.😁

Kreativna tema, ali uopšte nisam u ovom raspoloženju trenutno. Ako se ne predomislim do kraja prijava, slušamo se na narednom izdanju. 🥴

E sad jedna novost ili obaveštenje. Naime, osmislila sam da na ovom našem festivalu imamo advent kalendar sa imaginarnim poklonima koji će simbolizovati određene aktivnosti za taj dan. Svakog datuma trajanja contesta ćemo otvarati poklon kao i poruku za taj dan. Uskoro ćemo otvarati aktivnost koja se krije iza polja sa brojem 15.

Nadam se da će vam se dopasti pokloni koji slede.
advent HE-01.webp

Last edited:
Poslali smo nešto možda ne toliko karakteristično nama, videćemo koliko će se istać.

Ja sam poslao nešto što baš volim i nisam siguran u kojoj meri bi moglo da vam se dopadne. Evuntualno mi malo smrdi na plasman Odelly, ali nadam se da grešim.

Odelly je takva krađa, ja sam mislio ta pesma ide lagano top 10.

Dragi forumaši! 😄

U prvoj kutijici, pod danom broj 15. nalaze se poklon baloni za otvaranje ovog contesta, kao i maske koje nas podsećaju na Hocus Pocus Party koji se bliži. 🎃

Ovo je savršena prilika da pronađete kostim za sebe i zablistate na žurci! Pozivam vas da se obučete u kostim po svom izboru, bilo da promenite avatar ili samo u komentaru postavite sliku kako biste nam pokazali kako biste izgledali na jednom ovakvom događaju.

Ako vam izostaje inspiracije, predlažem vam da se osvrnete na raspodelu prema mesecu i danu rođenja na drugoj fotografiji. Možda vas ona inspiriše za savršen kostim!

Radujem se vašim rešenjima i ujedinjenošću pod maskama! 🎈🎉

FSC_20241015_114334_0000.webp
c39b9afcc7822e764856733d2aeafc67.webp

Back