272. FSC | Hocus Pocus Party Focus

Baner0.webp

Hocus Pocus Party Focus,
Laughter fills the chilling air,
Casting spells with every chorus,

Join us if you dare!
Dragi ljubitelji muzike i Halloween čarolije,

Sa velikim uzbuđenjem vas pozivam da se pridružite našem Hocus Pocus Party Focus - Halloween Forum Song Contestu-u koji će vas odvesti u svet mračnih tonova i mističnih melodija!

Pripremljena su vam dva načina na koja možete učestvovati:

1. VIZUELNA ČAROLIJA:
Spotovi sa mračnim, mističnim ili horor motivima. Tu očekujem sve — od krvavih noževa do veštica, maskiranih figura i tarot karata. Vaša muzika treba da stvara atmosferu koja će nas sve poslati na putovanje kroz svet misterije!

DETALJNIJE: spotovi koji koriste različite vizuelne elemente koji pojačavaju osećaj straha ili neizvesnosti:

-
Veštice i okultizam: Prikazivanje veštica u tamnim šumama, rituali sa svetlima i senkama, ili tarot karte koje otkrivaju sudbinu.

- Maskirani likovi: Anonimne figure sa maskama ili kostimima, često u okruženju koje stvara napetost — poput napuštenih kuća ili mračnih ulica.

- Krv i noževi: Elementi koji simbolizuju opasnost i strah, prikazani na način koji je umetnički i intrigantan, a ne previše eksplicitan.

- Natprirodni fenomeni: Prikazi duhova, senki ili drugih natprirodnih bića, često uz igra svetlosti i tame.

- Mračna priroda: Tematski elementi poput olujnog neba, crnih ptica ili zagušljivih pejzaža, koji doprinose opštem osećaju misterije.

- Simbolika smrti: Prikazi lobanja, crne ruže ili starinskih grobova, koji podsećaju na prolaznost života i prirodnu strahotu.

2. ZVUČNE I TEKSTUALNE ČAROLIJE: Dakle, ukoliko vaša pesma nema takav spot, onda ste u mogućnosti poslati pesme u kojima se kroz tekst i zvučnu atmosferu prožimaju gore navedeni motivi.

OGRANIČENJE: Nažalost, ovaj put neće biti dozvoljeno slati izvođače koji su učestvovali više od 3 puta na Forum Song Contestu (dakle dozvoljena su 3, ali nisu 4,5... ).

Napomena: Posmatrati temu samo i isključivo kao povod za zabavu i druženje i nipošto ni na jedan drugi način. U pozadini moje želje za ovom temom i organizacijom, ne postoji nikakav vid stvarnog proslavanja i ideologije istog. Budimo otvoreni i zabavimo se.

Pripremite svoje spooky pesme i neka vaša umetnička magija zasija! Radujem se vašim prijavama i obećavam izdanje puno zabave, smeha i malo straha!

Neka čarolija počne! 🖤🥳🕸

Here's an invitation, hear the call.
Join our contest, we're having a ball.
In the spirit of Halloween, let's ignite.

At the Hocus Pocus Party we'll groove all night!

Pozivnica0.webp

PRIJAVA PESAMA POČINJE 15.10. U 3:33 AM I TRAJE DO 21.10. U 3:33 AM.

SPISAK PESAMA

Last edited:
Jako napeta pitalica. Zadrhtao sam. 😨

1. Da li biste radije svaku noć slušali zlobni smeh duha ILI viđali svaku noć neobjašnjive treptaje svetla od sijalica u svojoj kući?

2. Da li biste radije hodali sami kroz gustu, mraćnu i zamagljenu šumi u noći ILI prespavali u hotelu za koji znate da je uklet i zaposednut?

3. Da li biste ste radije susreli sa duhom u svojoj kući ILI spoznali da vaša mačka vidi ga i komunicira sa njim?

4. Da li biste radije saznali da vam je kuća izgrađena nad nekim starim grobljem ILI da vas jedan duh prati čitav život?

5. Da li biste radije proveli noć u kući ispunjenoj bezopasnim zmijama ILI paukovima?

6. Da li biste radije živeli u zaposednutoj kući koja je zapravo super friendly ILI u regularnoj kući koja vam je super boring?

7. Da li biste radije prisustvovali Halloween koncertu sa spooky i jezivom muzikom ILI festivalu sa zaposednutim atrakcijama?

8. Da li biste radije doživeli stvarni susret sa duhom ILI imali paranormalno iskustvo koje uopšte ne možete nekom ni objasniti?

9. Da li biste radije pronašli kako vam crna mačka leži na kauču u mraku ili videli senku nečiju na prozoru dok ulazite u sobu?

10. Da li biste radije imali telefon koji je zaposednut i šalje vam spooky memove na svaki sat ILI telefon koji krene da pušta creepy muziku na svaki sat?

11. Da li biste radije primili za poklon milion komadića čokoladica ILI jedan jedini zaposednuti komadić koji vam nudi ispunjenje jedne željice?

12. Da li biste radije pričali strašne priče u krugu logorske vatre ILI gledali strašni film u mraku?

13. Da li biste radije čuli šapate u mraku ILI videli senke koje se pomiču na zidu kada nikoga nema pored vas u kući?

Iako ne učestvujem moram da odgovorim na ovo. Oduzeo sam se živ od ovih scenarija!!

PITANJA :
1. Da li biste radije svaku noć slušali zlobni smeh duha ILI viđali svaku noć neobjašnjive treptaje svetla od sijalica u svojoj kući?

2. Da li biste radije hodali sami kroz gustu, mraćnu i zamagljenu šumi u noći ILI prespavali u hotelu za koji znate da je uklet i zaposednut?

3. Da li biste ste radije susreli sa duhom u svojoj kući ILI spoznali da vaša mačka vidi ga i komunicira sa njim?

4. Da li biste radije saznali da vam je kuća izgrađena nad nekim starim grobljem ILI da vas jedan duh prati čitav život?

5. Da li biste radije proveli noć u kući ispunjenoj bezopasnim zmijama ILI paukovima?

6. Da li biste radije živeli u zaposednutoj kući koja je zapravo super friendly ILI u regularnoj kući koja vam je super boring?

7. Da li biste radije prisustvovali Halloween koncertu sa spooky i jezivom muzikom ILI festivalu sa zaposednutim atrakcijama?

8. Da li biste radije doživeli stvarni susret sa duhom ILI imali paranormalno iskustvo koje uopšte ne možete nekom ni objasniti?

9. Da li biste radije pronašli kako vam crna mačka leži na kauču u mraku ili videli senku nečiju na prozoru dok ulazite u sobu?

10. Da li biste radije imali telefon koji je zaposednut i šalje vam spooky memove na svaki sat ILI telefon koji krene da pušta creepy muziku na svaki sat?

11. Da li biste radije primili za poklon milion komadića čokoladica ILI jedan jedini zaposednuti komadić koji vam nudi ispunjenje jedne željice?

12. Da li biste radije pričali strašne priče u krugu logorske vatre ILI gledali strašni film u mraku?

13. Da li biste radije čuli šapate u mraku ILI videli senke koje se pomiču na zidu kada nikoga nema pored vas u kući?

Dragi forumaši,

U 18. danu našeg advent kalendara vas očekuje poseban poklon! U kutiji ćete pronaći vintage notebook s olovkom i jednu unikatnu lutkicu.

Ovaj dan igraćemo "Never Have I Ever"! Na postavljene rečenice dodajte sa strane komentar 'JESAM' ili 'NISAM'. Svaki komentar označite velikim slovima i u boji kako bi bilo preglednije.

Veselim se vašem učešću i sjajnoj zabavi! 🎃🪄🎉🧡
51639800.webp

1. Nikad nisam posetio/la mesto za koje se priča da je ukleto.

2. Nikad nisam bio/la na Halloween zabavi u kostimu.

3. Nikad nisam gledao/la horor film sam/a u mraku.

4. Nikad nisam čuo/la neobične zvukove u praznoj prostoriji.

5. Nikad nisam bio/la na groblju noću.

6. Nikad nisam čuo/la priče o ukletim mestima u svom gradu.

7. Nikad nisam video/la nešto što ne mogu objasniti.

8. Nikad nisam bio/la na mestu gde se pričaju priče o duhovima.

9. Nikad nisam doživeo/la da me prijatelj prenkuje s horor šalom.

10. Nikad nisam pomislio/la da bi me nešto moglo napasti dok sam spavao/la.

11. Nikad nisam imao/la osećaj da mi je nešto "na telu" dok sam spavao/la.

12. Nikad nisam imao/la osećaj da sam u nekoj situaciji bez izlaza, kao u horor filmu.

13. Nikad nisam osetio/la čudnu hladnoću u prostoriji bez razloga.

14. Nikad nisam imao/la iskustvo s paranormalnim.

15. Nikad nisam učestvovao/la u seansi ili ritualu.

16. Nikad nisam imao/la iskustvo s neobjašnjivim fenomenima (npr. otvaranjem vrata bez razloga, pomeranjem predmeta).

17. Nikad nisam pomislio/la da me je neko uvračao ili koristio neku magiju na meni.

18. Nikada se nisam igrao/la sa Ouija pločom.

1. Nikad nisam posetio/la mesto za koje se priča da je ukleto. JESAM

2. Nikad nisam bio/la na Halloween zabavi u kostimu. NISAM

3. Nikad nisam gledao/la horor film sam/a u mraku. JESAM

4. Nikad nisam čuo/la neobične zvukove u praznoj prostoriji. JESAM

5. Nikad nisam bio/la na groblju noću. JESAM

6. Nikad nisam čuo/la priče o ukletim mestima u svom gradu. JESAM

7. Nikad nisam video/la nešto što ne mogu objasniti. JESAM NAŽALOST

8. Nikad nisam bio/la na mestu gde se pričaju priče o duhovima. NISAM

9. Nikad nisam doživeo/la da me prijatelj prenkuje s horor šalom. NISAM

10. Nikad nisam pomislio/la da bi me nešto moglo napasti dok sam spavao/la. JESAM

11. Nikad nisam imao/la osećaj da mi je nešto "na telu" dok sam spavao/la. JESAM

12. Nikad nisam imao/la osećaj da sam u nekoj situaciji bez izlaza, kao u horor filmu. JESAM

13. Nikad nisam osetio/la čudnu hladnoću u prostoriji bez razloga. NISAM

14. Nikad nisam imao/la iskustvo s paranormalnim. JESAM ali nisam spreman pričati o tome.

15. Nikad nisam učestvovao/la u seansi ili ritualu. NISAM

16. Nikad nisam imao/la iskustvo s neobjašnjivim fenomenima (npr. otvaranjem vrata bez razloga, pomeranjem predmeta).
NISAM

17. Nikad nisam pomislio/la da me je neko uvračao ili koristio neku magiju na meni. JESAM - vračali su nam porodično pronalazili smo predmete.

NISAM

JESAM

JESAM

JESAM

JESAM

JESAM

JESAM

NE SEĆAM SE

JESAM

JESAM

JESAM

JESAM

12. Nikad nisam imao/la osećaj da sam u nekoj situaciji bez izlaza, kao u horor filmu.
JESAM

JESAM

NE SEĆAM SE

JESAM

JESAM

17. Nikad nisam pomislio/la da me je neko uvračao ili koristio neku magiju na meni.
JESAM

NISAM

🎃🎃🎃

1. Nikad nisam posetio/la mesto za koje se priča da je ukleto. NISAM

2. Nikad nisam bio/la na Halloween zabavi u kostimu. JESAM

4. Nikad nisam čuo/la neobične zvukove u praznoj prostoriji. NISAM

5. Nikad nisam bio/la na groblju noću. NISAM

7. Nikad nisam video/la nešto što ne mogu objasniti. NISAM

8. Nikad nisam bio/la na mestu gde se pričaju priče o duhovima. JESAM

9. Nikad nisam doživeo/la da me prijatelj prenkuje s horor šalom. JESAM

10. Nikad nisam pomislio/la da bi me nešto moglo napasti dok sam spavao/la. JESAM

11. Nikad nisam imao/la osećaj da mi je nešto "na telu" dok sam spavao/la. NISAM

12. Nikad nisam imao/la osećaj da sam u nekoj situaciji bez izlaza, kao u horor filmu. JESAM

14. Nikad nisam imao/la iskustvo s paranormalnim. NISAM

16. Nikad nisam imao/la iskustvo s neobjašnjivim fenomenima (npr. otvaranjem vrata bez razloga, pomeranjem predmeta). NISAM

JESAM

18. Nikada se nisam igrao/la sa Ouija pločom. NISAM

Last edited:
Transcendentalna meditacija

Još uvek mi šalju mejlove na gmail, ne znam jel to paranormalna pojava

3. Nikad nisam gledao/la horor film sam/a u mraku. Seriju da, film NISAM

5. Nikad nisam bio/la na groblju noću. JESAM

7. Nikad nisam video/la nešto što ne mogu objasniti. NE SECAM SE

9. Nikad nisam doživeo/la da me prijatelj prenkuje s horor šalom. JESAM

11. Nikad nisam imao/la osećaj da mi je nešto "na telu" dok sam spavao/la. JESAM TOKOM PARALIZE SNA

13. Nikad nisam osetio/la čudnu hladnoću u prostoriji bez razloga. JESAM, ČESTO MI SE DESI

14. Nikad nisam imao/la iskustvo s paranormalnim. JESAM, paralizu sna

15. Nikad nisam učestvovao/la u seansi ili ritualu. - Ako se računa kao dete sa drugaricama da smo čitale azbuku unazad da bi prizivale duhove onda jesam, ali ovako kao tinejdzerka i starija NISAM

16. Nikad nisam imao/la iskustvo s neobjašnjivim fenomenima (npr. otvaranjem vrata bez razloga, pomeranjem predmeta). NISAM

17. Nikad nisam pomislio/la da me je neko uvračao ili koristio neku magiju na meni. - JESAM, al ne znam je li

Jel vam se dešava nekad kada zagubite neki predmet u kući / stanu da ga tražite satima na svim mogućim mestima i ne nađete samo da bi ga sutra našli na najočiglednijem mestu?

Salim se evo sad ozb kad sam bolje razmislila

NISAM

NISAM

NISAM

JESAM

NISAM

MOŽDA - Sećam se nekih priča o nekom skrivenom blagu Marije Terezije u katakombama na tvrđavi al nmg da se setim dal je bilo paranormalnih verzija

JESAM - i dalje ne kontam šta je vetar

JESAM - sa sestrama od tetke kad smo bili mali pa nas na slavi šutnu u sobu lol

JESAM - ako se računa i brat onda min jednom nedeljno

JESAM

JESAM

JESAM - jesam i figurativno ali i bukvalno u snu, najgora noćna mora ikada i dalje mislim da sam završila bila u paklu

VALJDA ?

NISAM

JESAM - ako se računa tarot ili gatanje prstenom da ti odgovara na pitanja i kaže koliko ćeš dece imati (kaže 2 sina i 2 ćerke)

NISAM

NISAM

NISAM

A evo već 2 godine tražim naočare za sunce svugde i nigde ih nema, našla ih prekjuče bukvalno u fotroli pored kreveta

Pošto kasnim:

5. Nikad nisam bio/la na groblju noću. NISAM

7. Nikad nisam video/la nešto što ne mogu objasniti. JESAM

9. Nikad nisam doživeo/la da me prijatelj prenkuje s horor šalom. NISAM

11. Nikad nisam imao/la osećaj da mi je nešto "na telu" dok sam spavao/la. JESAM

12. Nikad nisam imao/la osećaj da sam u nekoj situaciji bez izlaza, kao u horor filmu. NISAM

14. Nikad nisam imao/la iskustvo s paranormalnim. JESAM

16. Nikad nisam imao/la iskustvo s neobjašnjivim fenomenima (npr. otvaranjem vrata bez razloga, pomeranjem predmeta). JESAM

17. Nikad nisam pomislio/la da me je neko uvračao ili koristio neku magiju na meni. NISAM

Verujem u određene stvari, neke stvari sam i doživeo te ne volim da se igram s takvim stvarima, uopšte

Back