273.FSC - Wheel of Luck

Zadatak mi je takav da mogu komotno da se nadam da će što brže naredni FSC 😢
Možda bih i mogao da nađem nešto, ali mi se ne istražuje i ne znam odakle bih krenuo.

Sad mi pala na pamet neka pesma i uklapa se u zadatak.

Dežurna Republika verujem da je spremila i 50 različitih mezeluka, za svaku delegaciju posebno dekorisan tanjur. :coffee:

Poslao sam bukvalno šta mi je prvo palo na pamet, više ne želim ni da razmišljam šta je konkurentno šta ne, makar do sledeće sezone, s obzirom da mi je ova propala.

Mi zbrzasmo sa prijavom kao i uvek da ne bismo imali previše dilema pa na kraju poslali nešto dvadesesto.

Ovo će nam biti jubilarni 40. nastup pa bismo voleli da prođemo fino.

Zadatkom sam veoma nezadovoljna i neko mi je maznuo željeni broj pa sam u svakom smislu dobila nešto što nisam htela. 😂 Ali bože moj, naći će se nešto za forumski auditorijum.

ako dva forumasa zatraze isti broj jel dobiju isti zadatak?😆

Na kraju ispostavlja se da mi je zadatak lak jer je niklo dosta izbora odjednom, al fokus je pao na konkretno jednoj pesmi koju pokušavam duže vreme da pošaljem i sad je momenat.

Dežurna Republika nas dočekala u veselju na granici, nismo očekivali da su spremili tortu za doček.

shag-rug-cake-new-feature.jpg

A zadatke koje postoje saznaćemo na prezentaciji pesama? 😇
Volim kad se hajp produžava sa izdanja na izdanje!

Daa 👌🏻
ili nakon nje pa posebno, videćemo kako nam se bude uklapalo, u svakom slučaju za svaku pesmu će se znati uz koji zadatak ide 😍

Back