273.FSC - Wheel of Luck

Za danas imamo jednu novu igricu! 🎶
U pitanju je Lanac ⛓️🎶 koji sami pravimo, a pravila su sledeća: Jedna osoba (u ovom slučaju - ja) će prva započeti igru tako što će okačiti link pesme i označiti jednog forumaša po svom izboru (koji učestvuje na ovom fsc-u) ali tako da ga ta pesma asocira na njega ili da tom pesmom želi nešto da poruči toj osobi, ili slično, a ta pesma može biti ili neka koja je već učestvovala na ranijim fsc-ovima ili koja na sadašnjem učestvuje, ili koja nije učestvovala ali je bitno da njen izvođač već jeste, a zatim će ta označena osoba nastaviti lanac tako što će sa opcijom replay odgovoriti i odabrati novu osobu koju će označiti i okačiti pesmu koju želi za njega, itd itd 👌🏻
Ukoliko se baš desi da označena osoba predugo ne nastavi lanac, možemo započeti novi, a takođe označene osobe se mogu i ponavljati više puta ukoliko ima potrebe 👌🏻
Nije preteško, a zanimljivo je čuti i prisetiti se nekih pesama i videti kako se odvija situacija 👌🏻

Takođe, ko već nije, može odigrati i prethodne dve igre 😍

Evo započinjem krug sa npr @Bebi i pesmom koju je jako želeo da čuje sinoć na Slušanju, pa taman eto prilike da je opet čuje 😆

Krv sam propišao da čujem pesmu!!!

Nominujem @Ro97 sa pesmom koju redovno pevam na časovima rumunskog!

Mi smo glasali! Sa nestrpljenjem čekamo rezultate, očekujem dosta suza. 🍵

Još krčkamo, ne mešajte se u naš ručak!!!

Sad mi random misao prošla kroz glavu a to je da je @cinque Scissor Sisters a ja sam Mika u Fsc kontekstu. Možda samo meni naduvana misao zvuči jasno i top ako je u kontekstu.

Lanac kad je skapirao da mu sudbina zavisi od Lea koji nas kulira predugi niz izdanja: 😭

chain-break.gif

Ali uzdamo se u Cezara! 🙏

Back