273.FSC - Wheel of Luck

Okrenimo točak sreće da rezultati sutra budu veličanstveni!

Podsetnici za glasanje su poslati na 19 adresa!
Glasanje traje još malo manje od 24h tj sutra do 11h, tako da glasajte što pre možete da ne zakasnite!
🎶😍🎶

Uskoro kačim nešto zanimljivo što smo svi dugo čekali! 🤩

Vidim da se i ovde lepo zabavljate.
Dezurni, odlicno predstavljanje pesama. Tek sad sam uspeo da "bacim" oko i uho na njih. 👏

Mislim da mi je ovo prvi put da dan pred kraja glasanja jos nisam preslusao pesme i bice prvi put da necu preslusati suprotno pf-e. Upravo sam prslusao samo rekapitulaciju oba pf-a i na osnovu toga cini mi se da ima oko 10-ak odlicnih pesama. Mozda 2-3 koje mi se ne dopadaju.
U poslednja 3 meseca sam bas knap sa vremenom, ali u poslednjih nedelju dana se toliko zgusnulo da bukvalno spavam u proseku 3-4 sata. Ali cu stici da preslusam nekoliko puta moje pf-a i moji glasovi ce stici sutra do pred sam kraj glasanja (izvinjavam se u napred).

A ono sto sam se iznenadio je to sto mi je jedna pesma skinuta sa spiska (ne mogu da verujem 😮), a to je Tina Cousins. Uspeo sam da vidim semafore i komentare i vecini vam se dopada. Destry mi drugi put zaredom voli pesmu. Za promenu. 😅

Stigla je konačno i ažurirana mapa!

MAPA FSC SVETA

FSC mapa.webp

Dugujemo svi veliku zahvalnost @Stole koji je izdvojio svoje vreme i uložio trud da nam napravi ovu ažuriranu verziju FSC mape sveta sa novijim učesnicima tj zemljama kojih do sada na mapi nije bilo a aktivno učestvuju (na ovom izdanju)! Hvala! :love:👏

Last edited:
Ja sam na ćošku, znači ko sedi na ćošku neće se nikad udati. Ali sama sam izabrala!

ugušiću se ahhahahaha

rami-malek-warathome.gif

Stigla je konačno i ažurirana mapa!

MAPA FSC SVETA

View attachment 26478

Dugujemo svi veliku zahvalnost @Stole koji je izdvojio svoje vreme i uložio trud da nam napravi ovu ažuriranu verziju FSC mape sveta sa novijim učesnicima tj zemljama kojih do sada na mapi nije bilo a aktivno učestvuju (na ovom izdanju)! Hvala! :love:👏

Zašto smo mi Rusija pitamo? Presecite nas na pola!

Back