273.FSC - Wheel of Luck

Pojedini se ponašaju kao da nisu već uveliko odrasle osobe i primaju se i na najmanju reč koja može biti shvaćena u različitim kotekstima. Više puta sam ponovila, ali izgleda ću morati još jednom: Uzdržite se od međusobnog prozivanja i pravljenja drame gde joj mesto nije! Najjače je što se uvek iste osobe vrte, što kao oni koji prave dramu (ili pokušavaju to) što kao oni o kojima se u istima radi.

Nije da nisam (a verovatno je to slučaj i sa svakim ili većinom vas) shvatila da ljudi, koji se poznaju i van foruma (nisu Bebi/Stefix jedini) razmenjuju češće poene i tu ne mislim na to da uglavnom budu u igri samo najviši, ali šta mislite da bi trebalo da se uradi po tom pitanju? Isto ima i onih za koje znamo da su sličnog muzičkog ukusa i onda, sa te strane i oni upadaju u tu grupu na neki način. Što bi značilo da bismo negde komotno mogli dobar deo učesnika da neko vreme kaznimo, ako bismo tako posmatrali. 🤔

A moram jednu repliku @Destry94 da udarim, sa jedne strane da, možda je najlepše ovima koji ne poznaju nikoga ni van foruma, a posebno ne lično, ali iskreno, mislim da oni, možda sa druge strane i najviše "stradaju" sa rezultatskog stanovništa. 😁

Razmišljao sam da povežem Lea sa Sanchezom, ali sam na kraju razmišljao hmm pa ne verujem da bi ga slao ponovo xD

Back