277. FSC - денс арена

Sanjao sam da je Milos na random poceo da cita privatne poruke forumasa i otkrio da se Leo dogovara za poene sa pola forumom (prvi na listi je bio Tetsujin, za ostale se ne secam) i rekao je o sankcijama moramo da razmislimo jer se radi o dugotrajnom forumasu. I tako.

Milošu se spava, nije mu trenutno baš do čitanja privatnih poruka forumaša, pored ostalih obaveza. :cool:

Ja sam inače Miloša upoznao uživo prvi put u prošli četvrtak a eto toliko dugo se znamo preko foruma 💙💙💙

Btw obožavam što sam čak i u snovima drugih forumaša ,posebno Nikovim sve sam prvi radio 💙

Last edited:
Pa zapravo jesam, bilo je tu raznih ponuda putem poruka ipak je dug period od 2012 do 2025 😁 A da li sam nečiju ponudu prihvatio hm prosudite sami 😎

Pa nije ovo prvi put da sam sanjao o forumu, a siguran sam da nisam ni jedini xd

Ja sam jednom sanjao da su se forumaši okupili u studiju 8 da gledaju PZE i da je izgledalo kao đačka ekskurzija.

Ja sanjam kako započinje priredba i taman kad treba da započne ja se probudim i shvatim da moram joś da čekam

Back