279. FSC - Double trouble

Podsetnici mogu ići i ranije i kasnije od 24 sata, bitno je da ih bude.

Evo i druge liste. Jedıno nısam uspela da postavim kao sliku baner izdanja.

Napomena: Sirusho je na listi, ali meni se ne pušta pesma, ne znam da li je kod nekoga radila u polufinalnoj.

Podsetnici poslati na 24 adrese :D

Posle deset glasaca jedna pesma se izdvojila ali nije nedostizno :D

Slabo mi je baš finale (čast malobrojnim izuzecima).

Zadatak mi nije bio nimalo lak jer sam dobio Denzu :mt: , koji je inače super momak i poznajem ga lično od davnih dana, ali nije učestvovao na FSC-u još od 2018. godine (izvođači već mahom nisu aktuelni) i imam plus daleko drugačiji ukus od njega. A nisam pritom hteo da šaljem svoje izvođače.

Uspeo sam da ispadnem sa Enrikeom (i sa njegovim tatom sam pre nekoliko izdanja) koji je od 11 prethodnih učešća samo jednom ispao, a bio je tri puta u top 5 i 6 puta u top 10. Užas! :eek:

@Filhy fali Enrique u finalu, bila bi 10ka od mene. :(

Glasovi poslati, nisam zadovoljan jer su mi favoriti ispali al top ocene su mi super. Ovo sitno je bilo povuci potegni ko će poen da dobije.

Uznemireni smo i zabrinuti da bi priredba mogla da bude odložena za prekosutra. Moli se Leo da izda saopštenje.

Ne slutite crne jade! Moze da se pomeri whiskiju ali da svejedno bude priredba danas. Molim vas. 🥲

Na poslu sam imao spisak da proverim ko još nije glasao. Jedna pacijentkinja je greškom uzela papir sa svojim izveštajem. Sad verovatno misli da je doktor pijanica koji pije viski i hoće nekog da truje arsenikom.Užas.Dobro.Bar nije uzela papir sa ištampanom tabelom sa glasovima 😏
Nije mi dobro hahahahahahahaahh

Mi glasali a vi kako hoćete.
U pf izletela 10p - Kajlara i 2p - Zoe, svi ostali prošli u finale. Definitivno su mi bolje pesme iz mog, prvog polufinala. Falim sam sebi u finalu ali šta sad.

Back