280. FSC - Zvuci detinjstva

Koji crtani film gledamo u nedelju veče?

• Vinks, Super špijunke, Kod Lioko

Votes: 11 35.5%
  • Pčelica Maja, Fifi ne zaboravi me

Votes: 1 3.2%
  • Hajdi, Petar Pan, Bambi

Votes: 5 16.1%
  • Duško dugouško, Tri praseta, Djevojčica sa šibicama

Votes: 2 6.5%
  • Sundjer Bob, Trnavčevići u divljini

Votes: 7 22.6%
  • Nindža Kornjače, Tom i Džeri

Votes: 10 32.3%
  • Grimove bajke

• Digimoni

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Prvi iznad crte je prošao tako što je imao isti broj bodova ali jednu 12sticu više od Travisa i pesme Side.
Pretpostavljam da si htela da napišeš isti broj glasača? :)
Znači, ponovila mi se Alyosha negde od prošle godine u ovo doba kada sam ja organizovao. 🤨 Još sam bio u polufinalu u kome je jedna pesma više, kakav maler!!!

Detektivko, svaka čast na svemu do sada, na ideji i svim prezentacijama koje si napravila! 🤗 Ponosan sam! ❤️

ALI, izvinite, meni su polufinalni rezultati teška smejurija! :ROFLMAO:
Izbaciste Goldfrapp, Linkin Park, Travisa, Cycle, Outkast, Nelly Furtado, Michael Jacksona, Santaolallu, Todd Edvardsa??? 🤯🤯🤯
Ne gajim nikakvu nostalgiju prema domaćoj pop/dens muzici 90-ih, makar ne ikakvu pozitivnu, i ovaj FSC me je samo podsetio na to čime su nas trovali u to doba.
Iz prvog polufinala ste mi izbacili top 4 pesme, a iz drugog 12, 10, 8 i 6. Ne vidim uopšte razlog da glasam u finalu jer nemam za šta, ali pokušaću da dam svoj maksimum. 😫

@JellyJelly Da definitivno su ocito bile razlicite stvari popularne u SRB i HR tada, bilo je sigurno i preklapanja ali konkretno za Ivanu Brkic licno nikad nisam cuo. Hvala ti na ovoj pesmi, meni se jako dopala i mogu reci da mi jedno od najboljih otkrica ovog izdanja samo sto takvo izdanje je bilo da sam ipak glasao srcem tako da su najveci poeni otisli pesmama koje me podsecaju na mladost.

Evo kako sam ja glasao:

12 xxxx
10 xxxx
8 So Good - Bratz
7 I' m yours - Jason Mraz
6 xxxx
5 Oči boje kestena - Ivana Brkić
4 xxxx
3 xxxx
2 xxxx
1 Outkast - Hey YA !

Da sam bio u prvom polufinalu i ja bih glasao za Ivanu, znam za nju, ali baš davno nisam čuo tu pesmu, pa sam se baš obradovao.

Čekam finale, na žalost ne kao konkurent, ali ima dosta dobrih pesama za koje se može glasati.

Ja nikad nisam igrao niti umem da se igram sa klikerima 😂
Man Down Help GIF by Dish Nation

Čestitke Detektivki na odličnoj priredbi (ali i celokupnoj organizaciji, sve je odrađeno za 10 ❤️) kao i finalistima na izborenom finalu 👋

Veronika i ja smo se na ovom izdanju rezultatski proveli kao bosi po trnju, mada je meni lično bilo jasno već prvog dana šta će biti krajnji ishod. Bilo kako bilo, hvala svima koji su glasali za Natashu. Njena ESC pesma iz 2001. mi je i dan-danas jedna od najdražih a ovu pesmu sam takođe intezivno vrteo pre 15ak godina. Nisam je imao u planovima za FSC ali sam je se setio apropo ovog izdanja i drago mi je da se bar nekome svidela.

Finalistima srećno u finalu a mi se vraćamo uobičajenim obavezama. Bez obzira na ovaj ishod, ipak, drago mi je što smo bili deo ovog izdanja i što smo imali prilike da se podsetimo brojnih klasika koji su obeležili našu mladost. Kada će i da li će se opet ukazati prilika da se ovde družimo (shodno našoj situaciji), vreme će pokazati...

Jaoj a ove modne kombinacije. 😂

Misterija kako je Jelena Jevremović pobednica publike.

I meni je ta pesma bila dobra al mi i dalje misterija da je baš ona dobila publiku tad. 😂

Nije realno imalo za koga da se glasa. Tad je prve večeri bila Beovizija sa jako slabom konkurencijom, a samo četiri najbolje su se plasirale na Evropesmu, zajedno sa 4 pesme iz Crne Gore, a na njoj je postojala zasebna selekcija još 16 pesama koje su bile daleko kompetitivnije.
Malo čudan sistem takmičenja je bio, verovatno u tom haosu kada smo se vratili na Evroviziju nakon 12 godina se nismo snašli i svako je imao ambicije da izdominira. Malo smo otišli u offtopic, ali može i @Andrej to da potvrdi. 🙂

Ja se sećam tada da grupa Luna mi bila favorit pre nego što sam čuo pesmu i čujem 222 i kao ju što je dosadna, a ja fan grupe. 😂

Al ovo Ceca Slavković i Maja Otrov u malim bočicama mi je epic kad Maja krene da se dernja iz sve snage, deluje mi da je u tom nastupu razbila blokator ludila.😂
Kuriozitet, kume su i na Fsc-u u finalu. 😁

Back