280. FSC - Zvuci detinjstva

Koji crtani film gledamo u nedelju veče?

• Vinks, Super špijunke, Kod Lioko

Votes: 11 35.5%
  • Pčelica Maja, Fifi ne zaboravi me

Votes: 1 3.2%
  • Hajdi, Petar Pan, Bambi

Votes: 5 16.1%
  • Duško dugouško, Tri praseta, Djevojčica sa šibicama

Votes: 2 6.5%
  • Sundjer Bob, Trnavčevići u divljini

Votes: 7 22.6%
  • Nindža Kornjače, Tom i Džeri

Votes: 10 32.3%
  • Grimove bajke

• Digimoni

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Samo da Vas obavestim da je ostalo još nešto malo manje od 24h do kraja prijava. Ako neko ima problem oko pronalska pesme neka bude slobodan da mi se javi u pp.

Što se tiče ekskurzija, u srednjoj sam, mislim išla samo na matursku (ostale tri nisam iz različitih razloga) u Grčku, koja je bila iznuđeno rešenje iz ne sećam se tačno kog razloga, pošto je uobičajena praksa bila da maturanti idu rutu severna Italija, južna Francuska i Barselona i sećam se da su se dosta bunili zbog toga do toga da su odelenja htela da i odustanu skroz od ekskurzije da bi, naravno opšti utisak na kraju bio da je dobro što je cela generacija na kraju išla i da je bio super provod. Ekskurzija iz osnovne se sećam samo kroz maglu, znam da je bio Palić, manastiri, Resavska pećina i tako to..

Bože, kad se setim ovih telefonskih kvizova kojih je tada u to vreme bilo baš dosta, pa baba i ja hoćemo krišom da zovemo sa fiksnog a otac nam ne da 🤣

Ja sam zvao onaj hotline 041 i napravio račun za telefon, pa kad me mama konfrontovala ćutao sam. A onda me drukala kod učiteljice da me osrami.

A i voleo sam da zovem ljude iz imenika i sprdam, čak sam jednom radio i anketu poput Huper Pop Rock Cup pa kao glasaju za pevače i pevačice.

1. Vaša omiljena pesma sa školskih igranki/ rođendana ? - Macarena 🤩
2. Prvi spot koji pamtite sa MTV/Viva/Ultra kanala bio je? - Pussycat Dolls - Buttons
3. Kad biste mogli da se vratite u prošlost i po prvi put ponovo čujete jednu pesmu koja bi to bila? - Madonna i Vogue
4. CD/ Kaseta koju ste preslušavali do iznemoglosti ? - Minea i Vrapci i komarci :love:
5. Uz koju pesmu ste prvi put plakali? - Celine Dion - The power of love
6. Koja je bila hit numera na Vašoj prvoj školskoj ekskurziji? - pojma nemam
7. Koji album biste slušali iznova i iznova, a da Vam ne dosadi? - ET Anno Domini
8. Postoji li pesma koja Vam je promenila pogled na muziku? - Maksim Mrvica - Bumbarov let (preko crossovera zavolio sam klasiku)
9. Da li ste nekad imali gramofon i ako da koja je poslednja pesma koju ste čuli na njemu? nop -.-
10. Koliko često se vraćate starim hitovima koje ste voleli ranije? - stalnooo... zapravo više slušam prijašnje pjesme nego neke nove...

Mi smo kao deca zvali Dečiju liniju iliti NADEL i zezali se kako imamo svakakve probleme i slušali njihove savete, sada se osećam grozno zbog toga jer to nije bilo baš za šalu

Ili uzmem bežični fiksni pa se sakrijem negde u kući, pravim se kao da zvoni, a baba se javlja na onom fiksnom koji je visio na zidu i predstavljam se kao neko ko je zove zbog nagradne igre i da je dobila stan u Beogradu 😂

Back