282. FSC - 282. Igre Gladi

Ja ovog puta u finalu. Lagao bih kada bih rekao da nisam očekivao, ocene si bile super.

Finalisti su na prvoj strani. Plejlistu ću staviti naknadno, a ako je neko voljan da podeli Spotify listu bio bih vrlo zahvalan. Obavestiću vas kad budem glasao, a rok za glasanje je isto na prvoj strani.

Glasanje za finale počinje tek sutra? Neuobičajeno za finale. 😀

Iskreno bruka i sramota da Lola Young ne prođe u finale! Što se moje pesme tiče, semafori su baš bili pozitivni, očekivao sam finale iako sam znao da je mnogima pesma nebitna jer je đuskavac za žurke. Inače Lola i Lady Gaga sa ovog izdanja su mi bile na listi slanja za FSC.

Kad nisi izabrao momentalno najveci svetski hit I like it
Ne spada u distrikt koji sam dobio za zadatak, a i Balerina mi nekako bila mnogo bolji izbor. Ovaj svetski hit ima samo dve reči. 🤣

Mi smo vezali dva finala zaredom po prvi put od 23.7.2023. godine i prahistorijskog 247. FSC-a. Hvala lepo, jako smo emotivni povodom toga!

tom-and.gif

Sad hoću da umrem što Grace Gachot i Alex Sampson od mene nisu dobili bar bod više.
Isto! Volim ovu pesmu od Grace, mogla je i više da dobije od mene... Trebalo je da pogodim da je Stefanova pesma čim je nešto što volim. 😂

Finneas je bio moja druga opcija ali ste ga nešto pljuvali na slušamou nedavno pa nisam htela da mi išutirate jednu od omiljenih pesama. Pogrešna odluka, ali drago mi je što je prošla i dabogda bio na LU.

Isto! Volim ovu pesmu od Grace, mogla je i više da dobije od mene... Trebalo je da pogodim da je Stefanova pesma čim je nešto što volim. 😂

Finneas je bio moja druga opcija ali ste ga nešto pljuvali na slušamou nedavno pa nisam htela da mi išutirate jednu od omiljenih pesama. Pogrešna odluka, ali drago mi je što je prošla i dabogda bio na LU.
Jezivo koliko isti ukus imamo, ajde što mi voliš pesmu, već što je i meni Finneas jedan od favorita 😂 samo što od svih tih pesama ja uspevam da pošaljem samo one što ispadnu 🥴

Fineas mi je na listi već više od 2 godine. Nisam ga poslao samo jer nisam hteo da ga urnišu ovde. Na kraju on prođe a ja ispadnem. E tako mi i treba!

Ja nisam mogo naći ništa konkurentno za svoj zadatak, a Bado Badi je bio tako epic da sam morao da ga saljem. Drago mi je da je dezurni bas zbog nas smislio novo svjetlo na semaforu

Jao. Pa ja sam vam izgleda nedostajao na pre dva izdanja (detinjstvo) pa me nakon toga pocascavate sa dva vezana prolaska u finale. Hvala vam. 😊
A sad da vas malo i kritikujem. Ladno ste mi izbacili 11 pesama iz TOP 10 oba pf-a. Pa, mislim.....😠
Moji poeni u pf-u:

1. PF
10p Lilas (3)
7p Dafina Z. ft. Elgit Doda (6) skandalozno nisko, a bas mi je lepo legla zamena
6p Jess Glynne (7)
5p Trivium (8) za ovo sam bio ubedjen da prolazi
3p Grace G, Alex S. (13) najveci napredak; za nekih 15-ak mesta, a moglo je to jos u finalu 👏
1p Lee Cole (16) zatvara niz odlicnih pesama

2. PF
12p Gareth Gates (2) pohvale 👍
10p Ailee (4) i ona je skandalozno nisko
6p Magic! (12)
4p Dijana Jankovic (17)
1p James Hype, Miggy Dela Rosa (21)

Back