Drugi uzastopni put pretposlednji u polufinalu sa mizernim brojem bodova?!

Drugi niz od četiri uzastopna ispadanja od jesenas (ukupno deveto ispadanje od zadnjih 11 izdanja)!?

E, pa stvarno više je dosta!!!
Uvažavam to da mi pesma nije prošla u finale, ali zaslužujem veliki
kudo jer sam maltene ceo prošli ponedeljak proveo pretražujući k-pop pesme

, najpre YT plej listu od 100 pesama iz 2025, pa zatim klip sa 200 najgledanijih k-pop spotova (jer se tražilo preko 50 miliona pregleda), nakon toga još neke povezane videe i još listu sa baladama (40-ak), te ponovno preslušavanje onih koje su ušle u uži izbor (gde mi se opet skoro ništa nije svidelo), da bih došao do konačnog finog odabira pesme koji je zavredeo vaših "ogromnih" 23 poena.
Šta da očekujem na sledećem FSC-u?! Pa verovatno jednocifren broj bodova.
Ma možete da mi date i minusni skor ovde, ja sam sebi pobednik!

Samo još da otkrijem ko je taj zloglasni lopov koji mi je u manje od minut od otvaranja prijava uzeo broj 13 i osudio me na 14-icu iza koje se krije k-pop!

Vidim da su se ostala dva forumaša iz
Distrikta 3 lepo snašli po pitanju pesama (ja nisam nailazio u pretrazi na takve), ali je i
TheCode_123 baš sabotiran sa minornim brojem bodova.
Fun fact: Već drugi put u kratkom roku uspevam da uništim uspešnog FSC izvođača! Enrique Iglessias učestvovao 11 puta pre mene i samo jednom nije prošao u finale, a bivao je i pobednik i top 5, a kad sam ga ja poslao ispao, a sada Ailee - dva top 5 rezultata iz dva učešća, a kod mene pretposlednja u pf?!
Dobro je što su mi makar iz oba polufinala prošli 10 i 12.
Ali evo ko nije:
1. polufinale:
8 poena: Trivium (
Ro97)
4 poena: Lee Cole (
Destry94)
1 poen: Lilas (
Vax'ildan)
Takođe bih napomenuo da kada bih sada glasao, Jess Glyne bi sigurno dobila neke poene, makar 3-4 (nije bila na prvu loptu).
2. polufinale (stvarni poslati glasovi):
8 poena: Magic! (
etica)
7 poena: Chrissy (
zakaya)
3 poena: James Hype, Miggy Dela Rosa (
libertà)
2 poena: Lola Young (
Pipi)
1 poen: Llunr (
Tetsujin)