285. FSC - Secrets of Wisteria Lane

Presek glasova: 16/44

Sledeći hajlajt moje Tiktok stranice je definitivno video koji broji čak milion pregleda a to je kompilacija izjava od Gaby iz treće i četvrte sezone. Koja izjava vam je omiljena? 👇🏻

Takođe odradio sam video, koji plot twist bih voleo da uvrstim u seriju a nije se desio. Ovde ću završiti sa reklamiranjem stranice, svi ostali videi na profilu su mimovi koje sam pravio i ima ih dosta, gledao sam da izdvojim neke videe na profilu, a da smatram da bi vam bili zanimljivi kao revijalni deo u pauzi od glasanja. Planiram dosta kontenta u budućnosti pa ko želi neka me zaprati za više sadržaja. Nadam se da sam ovime, mnogima približio seriju, i da će je mnogi pogledati po prvi put a neki započeti ponovo. Hvala vam na pažnji ❤️

Hoces li objaviti tvoj plot twist? Bas me zanima

Finale je takvo da nemam za šta da se uhvatim, polufinalni rezultati su jezivi. Ajde što je Tate po treći put ispušila za finale, ali ne volim ni kada mi top poeni ispadnu u pf.

OČAJNE DOMAĆICE LEKSIKON | special edition

1. Ko vam je omiljeni lik u Očajnim domaćicama?
- Bree jer je žena, majka kraljica. I Gabi jer je beskrajno šarmantna i harizmatična.
2. ⁠Ko vam je najmanje omiljeni lik u očajnim domaćicama?
- Danielle mi je oduvek bila iritantna i imala je odvratno ponašanje tokom cele serije. I ona mala Kayla, likuša je ZLO.
3. ⁠Kada ste prvi put gledali seriju i koliko puta ste gledali?
- Prvi put davno, verovatno kada se prvi put prikazivala u Srbiji, zatim negde oko 2013. na Fox Life i ta dva puta nisam redovno gledao. 2019. sam prvi put odgledao od prve do poslednje epizode, a ponovo celu pogledao početkom ove godine.
4. ⁠Koja vam je omiljena sezona u Očajnim domaćicama?
- Pa prve tri sezone su mi nekako posebno urnebesne.
5. ⁠Navedite precenjenog i potcenjenog lika u seriji, po vašem mišljenju.
- Precenjen je definitivno Tom. Lik je nesposoban, da mu nije bilo žene bio bi niko i ništa. Potcenjen nzm.
6. ⁠Sa kim biste od likova u seriji otišli na kafu u stvarnom životu?
- Joj, pa sa mnogo, ali najzabavnije bi bilo sa Gaby i Bree, ali voleo bih i izalazak u klub sa Edie i Suzan, pa da zajedno jašemo bika 😂
7. ⁠Koji likovi su vam bili dosadni i smatrate da im nije bilo mesto u seriji?
- Onaj lik što se ispostavilo da je pedofil, pogotovo onaj skandalozan način na koji su završili njegovu priču
8. ⁠Navedite jedan plot twist koji biste voleli da se desio u seriji a nije.
- Definitivno da je Mike ostao živ. Nije zaslužio onakav kraj.
9. ⁠Ko je po vama zaslužio bolji storyline u seriji?
- Mike, pa i Orson (jezivo šta su napravili od njegovog lika u poslednjoj sezoni).
10. ⁠Rangirajte Gaby, Bree, Lynette, Susan i Eddie od najmanje omiljene do najviše omiljene.
- Bree, Gaby, Lynette, Susan, Edie.
11. ⁠Vaš omiljeni par u seriji?
- Pa realno Gaby i Carlos, svašta su prošli - ona varala njega, on varao nju, preživeli bankrot, njegovo slepilo i uprkos svemu ostali zajedno.
12. ⁠Rangirajte omiljene sezone od najmanje omiljene do najviše omiljene (S1 - S8)
- Teško mi je ovo jer skoro sve volim podjednako, ali najverovatnije da su mi zadnje dve sezone slabije od ostalih.
13. ⁠Kojem liku biste dali više prostora u seriji? (sporedni likovi)
- Keith-u, imao je lepu hemiju sa Bree.
14. ⁠Da ste imali priliku da glumite u seriji, kojeg lika biste glumili?
- Mala Celia jer ništa ne govori pa ne bih mogao da zaboravim tekst 😂 Ili Andrew pa da mi Bree bude majka.
15. ⁠Opišite seriju u tri reči kao preporuku onima koji je nisu gledali.
- luda, zabavna, misteriozna.
16. Da li ćete gledati reebot serije “Wisteria Lane” koji je planiran za 2026?
- Naravno, ali nemam neka velika očekivanja.

Last edited:
Utripo sam da sam poslala glasove a nisam i u tom trenu dode poruka da nisam

Jesam u linku je ispod ali ne znam što se nije prikazalo, možda zato što su slike u postu
IMG_3476.webp
🥲

Nasla na tik toku! Imas pravo za time jump, mogli su da urade prequel ili midquel

Last edited:
10. ⁠Rangirajte Gaby, Bree, Lynette, Susan i Eddie od najmanje omiljene do najviše omiljene.
- Bree, Gaby, Lynette, Susan, Edie.
Deluje mi da si greškom obrnuo redosled (gledajući ostale odgovore)? :)

O tome se sto puta raspravljalo i ne vidim razlog da se sto prvi put pokreće isto. Rokovi su takvi kakvi su, kome je dobro, u redu, kome se ne dopada, šta da mu radim.

İnače je tri dana rok za glasanje u većini slučajeva, liberta je verovatno imao razloga da doda taj dan više što je pravilima takođe dozvoljeno i ne vidim problem oko toga.

Ne zameram liberti, komentar nema veze sa njim nego sa hajpom koji je vidno u minusu, između ostalog zahvaljujući rokovima. Izgleda da se sa razlogom diskutovalo sto puta.

Ako vam se ne dopada što iznosim mišljenje, šta da vam radim.

Ja sam stavio četiri dana konkretno jer imam obaveze oko posla i ispita trenutno. Ali svakako, to je takođe tema više za sam
pravilnik i izmene istog, a i što kaže Ivana već se o tome pisalo.

Ja imam neki prbl, ne mogu glasati tj poslati poruku, nema uopste ovog za pisanje ko vamo u temi

Pise ovo:

This direct message is closed for new replies

Iako mi je ispao veliki broj favorita, dosta dobro mi je finale. Bar nekih 12-13 pesama je konkurisalo za poene. Jedna pesma je strahovito napredovala od toga da ne bi dobila poene u pf-u do toga da mi je u ovom trenutku u TOP 5. Retko mi se desava da neka pesma bas toliko napreduje, ali valjda je sad taj momenat za nju. Zato volim da odslusam dovoljan broj puta, da ne bih neku pesmu ostetio. Takodje je jedna pesma napredovala jako dobro.

Back