285. FSC - Secrets of Wisteria Lane

Uključih se u smenu tako da ću malo biti sporiji sa odgovorima za zadatke a potvrdu za pesme - nakon ponoći ćete dobiti u toku noći, jer ću tada stići da se full posvetim.

Obradovah se kao nikad dosad 😀😀😀

Verovatno sam je u fullu odgledao pet i više puta, što na TVu, u ono vreme na Pinku, posle na RTSu a i na Star Lifu. Čak sam svojevremeno i amaterski prevodio, tako da mi je stvarno posebno drago zbog ove teme.

Bravo liberta na temi, Očajne domaćice su mi jedna od najdražih serija iz detinjstva, očekujem neki zanimljiv zadatak 😃

Na prvu sam mislio da sam naje*ao sa zadatkom, no međutim... uff, nije mi dobro koliko mi je dobro!

Mogla bih baš odgledati koju epizodu, mislim da sam većinu zaboravila pa se dobro podsjetiti 😍

Pitanje samo... Jel pesma koju pošaljemo mora imati sve karakteristike nevedene u zadatku ili ne? 😁

Don't @ me ali Devious Maids >>> Desperate Housewives.
Ja sam završio i njih ali Domaćice su domaćice.

Inače, kada dobijete zadatak, tako birate pesme kako je napisano, osim standardnih ograničenja i samih zadataka druge nemate, ko je koliko učestvovao na FSC - u, pobedio, jezička ograničenja itd.. Bitno je ako sam naglasio u zadatku sam pol izvođača šaljete, ukoliko nisam šaljete i muškarce i žene, zadaci važe i za solo i bendove. Sve informacije vezane za zadatak mi dostavljajte uz samu pesmu, sa zvaničnih sajtova (ako zadatak ima ograničenje po godinama ili drugo) svakako za svaku nejasnoću pitajte. Ubrzo kačim zauzete brojeve do sada da znate ko još nije birao.

• Like
Reactions: Lux
Zauzeti brojevi: (38)

2, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32,
33, 34, 35, 36, 39, 42, 43, 44, 45, 47, 48, 51.

Slobodni brojevi: (12)

1,3, 4, 9, 13, 14, 37, 38, 40, 41, 46, 49, 50, 52.

Biće postavljeno i u drugom postu teme.

Back