285. FSC - Secrets of Wisteria Lane

Slažem se, ovi opisni zadaci su bili teški, ali sam zato tu prihvatao i pesme koje odgovaraju barem jednom opisu u sklopu zadatka. Sve je spremno za priredbu samo moram sačekati Ivanu u vezi jedne situacije i počinjem.

Što se tiče zadatka pod brojem 21, koji sam ja dobio, moram istaći da je izuzetno ograničen. Smatram da je trebalo proširiti ograničenje i ostaviti mogućnost da se može slati izvođač koji recimo nema navršenih 18 godina u momentu izdavanja pesme, a ne u momentu slanja prijave. Ovako, stvarno mi se nije dalo brljati po repertoarima JESC učesnika godišta 2008 i mlađe, zaista. I to malo što sam našao mi je bilo baš bezveze.

Znaci nista od priredbe, ko zna kada ce Ivana 🤭
Možda onda najbolje @libertà da odložiš priredbu za neko drugo vreme (recimo 16h). Taman da završite to što je ostalo a i da svi znaju tačno vreme kada počinje pa da bude više prisutnih.

Pišite Ivani privatno ko je u kontaktu sa njom, ovako možemo do sutra. Ja bih priredbu već završio 😅

Mika i Giba 😌
Ne znam.

Ali cakum i pakum moze.

Drag Gravy GIF

Ko su ovi?
Blizanci, Stanko i Stanoje. Imaju neko čudno prezime, zaboravio sam kako ide. Pokušavaju da naprave neku pevačku karijeru ali poprilično neuspešno reklo bi se. Inače se valjda bave modelingom i tiktokom. 😂

Back