285. FSC - Secrets of Wisteria Lane

Ne znam.

Ali cakum i pakum moze.

Drag Gravy GIF
Bili su u nekakvoj nazovi grupi sa Nemanjom Antonićem, a inače nemam pojma ko su, ni čime se bave osim što 'nastupaju'/blamiraju se po privatnim žurkama (zapravo jedan je model za donji veš)

Bili su u nekakvoj nazovi grupi sa Nemanjom Antonićem, a inače nemam pojma ko su, ni čime se bave osim što 'nastupaju'/blamiraju se po privatnim žurkama (zapravo jedan je model za donji veš)
A pa fino, jedino sto nisam pravio nikakvu zurku u Srbiji 15ak godina, pa zato mi nisu poznati, nisu dolazili 🤪 Pozvacemo ih.

Ja sam se sa svojim zadatkom mučio kad vidim sad neke zadatke eto mogu samo da kažem da nisam imao sreće.

Vi koji ste izvukli ove lake zadatke i izvođače iz Velike Britanije imam samo jedno da poručim:

images.webp

Dragi forumaši, dobrodošli na priredbu 285. FSC - a pod nazivom “Secrets of Wisteria Lane”. Pesme ću predstavljati po redosledu nastupanja po polufinalima a prva pesma je:

IMG_4097.webp
Nicole se predstavlja sa pesmom “I am what I am” koja pripada zadatku Renee Perry.

Spotify link - ne postoji.

Dragi forumaši, dobrodošli na priredbu 285. FSC - a pod nazivom “Secrets of Wisteria Lane”. Pesme ću predstavljati po redosledu nastupanja po polufinalima a prva pesma je:

View attachment 35277
Nicole se predstavlja sa pesmom “I am what I am” koja pripada zadatku Renee Perry.

Spotify link - ne postoji.
Znam šta ste svi pomislili

Back