286. FSC - Podrumovizija x PSC

baner.webp

286. FSC - Podrumovizija (Podrumvision Song Contest)

Forumski sleng postaje realnost - takmičenje izvođača koja ne sluša ni uža rodbina. Vreme je da uža rodbina čuje šta njihovi rođaci krčkaju!

Posetite vaše podrume, uzmite najlepše vince sa najdonje police i uživajte u zvucima toplih julskih dana!

Leto je za odmor, zadataka nema!

PRAVILA
-Pesme ispod 500 hiljada pregleda na YouTube platformi (gleda se najgledaniji klip pesme u obzir, iako takmičari mogu poslati bilo koju verziju)
-Pesme izašle nakon 1.1.2020.
-Izvođači koji imaju maksimalno 3 ranija nastupanja na FSC
-Nisu dozvoljeni izvođači koji su učestvovali na Evroviziji

ostala pravila ostaju na... znate već i sami

spisak je ovde!

PRIJAVE: 3.7.2025. 00:15 - 9.7.2025. 12:00

Attachments

Last edited:
Podrumare koje su obeležile epohu - završile na LU i zadobile više fanova nego što su imale pregleda pre FSC! #PSCtb

promo1.webp

Nyassa - Falling Apart ( @Anhel 268.)

Giolì & Assia - Point Of Living ( @Bebi 258.)

Disco Lizard - See You in Paradise ( @cinque 282.)

Eugénie - MTQ ( @Detektivka 278.)

Koje podrumare koje ste poslali ili koje je poslao neki drugi su vam ulepšale boravak na FSCu?

Last edited:
Moram da kažem da podrumara Telenova - Power što sam slao kod Pokija prošle godine mi evo i ovo leto pri vrhu slušanosti, baš me nekako podseća na lepe dane.

A što se tiče tuđeg podruma, izdvojio bih opet Viskija (botujem) sa pesmom koju je slao kod mene na izdanju i Paučicu sa The Last Dinner Party - Nothing matters, ove dve pesme mi se vrlo često vrte ovih dana.

Jaoo, dracarys! Taj italijanski podrum je nađen tako što sam baš hteo ta pesma da ide, a nije mogla original zbog pravila o 21. veku:

Moram priznati da muku mučim sa odabirom pesme, da je bar ograničenje pregleda milion pa i nekako, ovako samo nailazim na pesme koje sa razlogom nemaju više pregleda 😭😆
Isto ali iskopaće se valjda nešto, tek smo počeli da tražimo.

Ako se ne varam na starom forumu je ova pesma pobedila na ovu temu. Sad ima 20 miliona lol

Sećam se tog izdanja, Bjorn je pobedio sa tom pesmom a ja sam bio drugo mesto 😃

Ja sam na starom forumu slao Or Eddie, neku podrumaru koja je imala oko 1.000 pregleda, a sada se ta pesma ne može ni pronaći na netu, problila sve granice podruma i otišla dublje kskksks

Ja sam na starom forumu slao Or Eddie, neku podrumaru koja je imala oko 1.000 pregleda, a sada se ta pesma ne može ni pronaći na netu, problila sve granice podruma i otišla dublje kskksks
Imam i ja jednu takvu lol imala 78 pregleda kad sam je otkrio, možda 1500 kad sam je slao, sad je nalazim samo na Soundcloud i nema ni 1700 slušanja 🤣

Ja sam slao charli xcx dok je još podrumara bila, da li se to računa?

Ova pesma za 6 godina kako je izašla jedva milion ipo pregleda sakupila .

Evo jedna legit podrumara koju sam slao, naravno finale videla nije.

A ovu podrumaru je slao Miki i pobedio. I dan danas mi je ovo jedna od onih pobeda koje nisam očekivao tako da svaka čast Miki što si ovo iskopao!

Idealna tema, a kod Pokahontasa uvek bude sve vrhunski odrađeno od početka do kraja, sa mnogo interesantnih sadržaja, te ne sumnjam da će i sada to biti slučaj. 😎
Inače, koliko mi se čini, na prethodna dva Pokijeva izdanja sam završio na LU, a i pre toga sam još jednom prošao u finale.

Back