286. FSC - Podrumovizija x PSC

baner.webp

286. FSC - Podrumovizija (Podrumvision Song Contest)

Forumski sleng postaje realnost - takmičenje izvođača koja ne sluša ni uža rodbina. Vreme je da uža rodbina čuje šta njihovi rođaci krčkaju!

Posetite vaše podrume, uzmite najlepše vince sa najdonje police i uživajte u zvucima toplih julskih dana!

Leto je za odmor, zadataka nema!

PRAVILA
-Pesme ispod 500 hiljada pregleda na YouTube platformi (gleda se najgledaniji klip pesme u obzir, iako takmičari mogu poslati bilo koju verziju)
-Pesme izašle nakon 1.1.2020.
-Izvođači koji imaju maksimalno 3 ranija nastupanja na FSC
-Nisu dozvoljeni izvođači koji su učestvovali na Evroviziji

ostala pravila ostaju na... znate već i sami

spisak je ovde!

PRIJAVE: 3.7.2025. 00:15 - 9.7.2025. 12:00

Attachments

Last edited:
Čestitke @Stefan28 😍. Ne zaboravi da su moji poeni bili presudni za tvoju pobedu. 😁

@Pokahontas alal ti vera na organizaciji! Ovo je toliko bilo dobro, od predstavljanja finalista, banera, drame na kraju. Ma vrh! Sve pohvale 👏

Cestitke Stefane28. Na kraju od LU iskukao pobedu. Svidja mi se pesma,. (y):D

Cestitke Pokahontasu na zanimljivoj temi i organizaciji. I na ostvarenih 100p. (y)

U sustini mi se dopada TOP 6.

Ju, koliko je napeto bilo, ali ipak mađarski podrum ispodrumovao pobjedu, čestitke Stefane 🙏

Malo mi je žao etice, odlična pjesma i dugo nije bila blizu pobjedi, ali dobro, nadam se da je svejedno zadovoljna!

Čestitke i Pokiju na organizaciji 🙏

Jeij prvi top 10 nakon stoljeća. Hvala svima na bodovlju

Čestitke sćefanu na pobjedu, poki na organizaciju i nebitnoj očnoj rolici na ostanku u pf.

Čestitke Stefanu na pobedi, drago mi je da sam te iznenadila poenima, ali generalno volim pesme na mađarskom, a ova mi koliko toliko dopala. Pohvale i Pokahontasu na organizaciji, sve je bilo super. Drago mi je i što mi je 12 poena ovog puta visoko, bravo za Anhela. :)

Hvala svima koji ste učestvovali, malo smo otraljavili zato što smo imali neke sitne obavezičice u životu, ali na kraju se nadam da ste svi zadovoljni boravkom u Pohatanu 🙏

zastava pouhatan 2.webp

Čestitke svima koji su upali na LU, a zvanični rezultati izdanja su ovde i u prvom postu:

Attachments

Back