286. FSC - Podrumovizija x PSC

baner.webp

286. FSC - Podrumovizija (Podrumvision Song Contest)

Forumski sleng postaje realnost - takmičenje izvođača koja ne sluša ni uža rodbina. Vreme je da uža rodbina čuje šta njihovi rođaci krčkaju!

Posetite vaše podrume, uzmite najlepše vince sa najdonje police i uživajte u zvucima toplih julskih dana!

Leto je za odmor, zadataka nema!

PRAVILA
-Pesme ispod 500 hiljada pregleda na YouTube platformi (gleda se najgledaniji klip pesme u obzir, iako takmičari mogu poslati bilo koju verziju)
-Pesme izašle nakon 1.1.2020.
-Izvođači koji imaju maksimalno 3 ranija nastupanja na FSC
-Nisu dozvoljeni izvođači koji su učestvovali na Evroviziji

ostala pravila ostaju na... znate već i sami

spisak je ovde!

PRIJAVE: 3.7.2025. 00:15 - 9.7.2025. 12:00

Attachments

Last edited:
Čestitke pobedniku, pesma je bila oko crte za poene ali drago mi je zbog Stefana 👏👏 Čestitke i organizatoru, sa banerima je posebno pokidao 👏👏

Kasnije ćemo se detaljnije zahvaliti na poenima, ali hvala svima.. Od poslednje pesme sa nulom na početku pa do 4. mesta na kraju i to na 5 poena razlike od pobednika 😍🙏 Stvarno hvala

Ahahaha, djole upao u zakasneli lajv!

Odloženo gledanje. :P

Ne znam još, dajte mi samo malo vremena da razmislim i da vidim mogu li da se uklopim sa organizacijom u obaveze 🫶

Ne žurimo nigde, samo polako. Taman ćemo se uklopiti i u sugestiju da se ostavi još malo vremena da organizacija i pesme sa ovog budu u prvom planu. :)

Strašno je to što još niste naučili da se igrate bez da budete mega sujetni. Stalno neka nameštanja, spletkarenja i trovanje evo koliko vremena unazad. Ovo je sad samo kap koja je prelila čašu. Od mene toliko srećno svima i uživajte.

Back