286. FSC - Podrumovizija x PSC

baner.webp

286. FSC - Podrumovizija (Podrumvision Song Contest)

Forumski sleng postaje realnost - takmičenje izvođača koja ne sluša ni uža rodbina. Vreme je da uža rodbina čuje šta njihovi rođaci krčkaju!

Posetite vaše podrume, uzmite najlepše vince sa najdonje police i uživajte u zvucima toplih julskih dana!

Leto je za odmor, zadataka nema!

PRAVILA
-Pesme ispod 500 hiljada pregleda na YouTube platformi (gleda se najgledaniji klip pesme u obzir, iako takmičari mogu poslati bilo koju verziju)
-Pesme izašle nakon 1.1.2020.
-Izvođači koji imaju maksimalno 3 ranija nastupanja na FSC
-Nisu dozvoljeni izvođači koji su učestvovali na Evroviziji

ostala pravila ostaju na... znate već i sami

spisak je ovde!

PRIJAVE: 3.7.2025. 00:15 - 9.7.2025. 12:00

Attachments

Last edited:
Prezadovoljan sam osvojenim drugim mestom, posle dugo vremena sam ostvario dobar rezultat 🤩

Hvala na glasovima 🥰
12-aleksa49, destry, detektivka, dežurni, killy
10-milan b
8-lux, zeleni
7-djole_, stole
6-anhel
5-majsta, vaxildan
4-whisky
3-doctor why, jelly jelly, miki, rintintin
2-etica, storm
1-leo, paučica, shum, stefan

Strašno je to što još niste naučili da se igrate bez da budete mega sujetni. Stalno neka nameštanja, spletkarenja i trovanje evo koliko vremena unazad. Ovo je sad samo kap koja je prelila čašu. Od mene toliko srećno svima i uživajte.

Sta si ljuta, dao sam ti 12 u pf

Strašno je to što još niste naučili da se igrate bez da budete mega sujetni. Stalno neka nameštanja, spletkarenja i trovanje evo koliko vremena unazad. Ovo je sad samo kap koja je prelila čašu. Od mene toliko srećno svima i uživajte.
Ja ovo shvatam kao šalu, nadam se da ne grešim. 🤔

Čestitke Poky na još jednoj vrhunskoj organizaciji. Stefane, čestitke na pobedi, dobra pesma.

Da se zahvalim @Leo Cezar na 8 poena, @JellyJelly na 7 poena i @Doctor Who i @Tinte na 1 poenu. Iskren da budem, očekivao sam da ću biti jednocifren, tako da hvala svima. 😂

Mislim da sam i prošli put kod Pokija slao Adnana, samo sam tada bio direktni finalista. Ako ništa, mislim da se pesma žanrovski izdvojila od ostalih učesnika.

Čestitke Stefanu na pobedi 🙌
Hvala Pokahontasu na organizaciji 🫶
Ajd' prvo od svog učešća. Vicco realno nije imala šanse za pobedu, a da li je zauzela 2. ili ovo 24. mesto, meni je svejedno jer mi je najviše drago da sada imam 3 prolaska i 3 ispadanja kod Pokahontasa 🤩 + prvi put sam poslao izvođača iz Španije, i španski jezik.
Izdanje je bilo odlično, u finalu mi je 14 pesama bilo za poene, ali mislim da nismo imali pravi podrum, gde i za svoj predlog smatram da nije podrum.
Za 6 organizacija nikad nisi bio organizator koji ima baš striktna ograničenja. Kada sam video naziv teme mislio sam da će izdanje biti sve ono što ti zagovaraš i voliš da se nađe na FSC-u (dok nisam video uslove xD). Sledeći put slobodno zategni uslove takmičenja.
☮️✌️
U finalu mi je samo žao što "Monaco" nije neko bolje mesto ostvario. Sigurno će biti na mojoj listi top 10 FSC 2025 pesama.

Čestitke Propapontase na finalnoj priredbi! Uh, kako je samo bila uzbudljiva! 😮 Mislim da dugo nismo imali ovoliku tenziju do samog finiša što je super. 👏

Stefane, čestitam! 🏆 Baš mi je drago da si pobedio posle dužeg vremena i pesma ti je izuzetno dobra. 👌

Iskreno sam se nadao boljem rezultatu od 20. mesta. Hvala svima koji ste glasali, naročito na par visokih poena!
Takođe su svi moji visoki poeni završili ispod 15. mesta, meeeeh! 😩 Od top 10 pesama je novajlija djole_ stvarno briljirao jer je Nemahsis odlična!

Ovo je zapravo glavni razlog što sam i sam odustao od FSC-a. To traje dosta dugo i veoma utiče na raspoloženje i samu volju za učešćem.
Poslušao sam pobedničku pesmu i dobra je, svaka čast @Stefan28, drago mi je zbog tvoje pobede. 👍 Da sam učestvovao i glasao, verovatno bi Zorja pobedila, jer bi njoj gotovo sigurno otišla 12-ica.

Prije svega čestitke organizatoru Pokimonu! Zaista je sve bilo na vrhunskom nivou. ❤️🎇

E sad, što se mene tiče - tri učešća kod tebe - tri ispadanja u pf. Da uzmem lepo sad bombu i da bacim na Pokistan i završim sve lepo. 💣
Čestitke pobedniku @Stefan28 . Prezadovoljan sam pobedničkom pesmom, dupla 12 od mene. ❤️

Hvala svima koji su glasali za anaïs :love: - hvala najviše mome @Bebi mome @MilanB mome @Niko ali i svima ostalima na sići. Neglasačima sam već poručio da ću ih raščepiti.

Koliko sujete i arsena u komentaru iznad ccc
Gospoja, idite vadite vašu prostitutku šeficu iz pritvora a mene se okanite!

marija-kulic-zadruga.gif

Necemo, tamo je na dobrotvornom radu. Dobrovoljno daje zatvorenicima! Dobrotvorka i humanitarka za razliku od vas!

Hvala svima na glasovima i na podršci, ne pamtim tokom svoje FSC karijere da se desilo da nisam ni jedan loš komentar pročitao za svoju pesmu, ali ni jedan, tako da sam se pobedi svakako nadao. Ovu pesmu mislim da imam na spisku skoro godinu dana, imao sam više prilika da je pošaljem, ali uvek bih se odlučio za neku drugu, i sad čim sam video koja je nova tema rekao sam sebi šaljem ovo, verovao sam u tu pesmu i delovalo mi je kao da je savršen trenutak da je pošaljem. Bilo je blizu, i da je @Replay pobedio sa Zorjom, kao i ostali u vrhu jer je bilo dosta odličnih pesama, bilo bi sasvim zasluženo, ali drago mi je da sam to bio ja jer mi je dugo delovalo kao da sam ispao iz "štosa" i da učestvujem revijalno, ali drago mi je da sam uspeo to da promenim. Hvala svima stvarno 🫶

Još jednom da čestitam @Pokahontas na fenomenalnoj organizaciji, sve je bilo odlično, ti si jednom pobedio kod mene i sad sam ja kod tebe xD

Izvinite što ste čekali da bi dobili ovakav odgovor, ali neću organizovati jer zbog obaveza ne bih mogao da dam 100% sebe, a ne želim ofrlje da radim nešto čemu bih voleo da se posvetim. Još jednom, hvala svima i vidimo se na sledećem izdanju💕

Svaka čast Poki na fsc! Nije bilo ništa lošije nego predhodnih puta, ozbiljno si visoko lestvicu postavio. Izdanje mi je posle dugo vremena leglo, sve pesme sa 6+ poena su odlične i bile bi u konkurenciji za 12 na ostalim izborima.
Nije loše kad ima malo drame, ali dajte potrudite sa da to ako mora to malo više bude Španska sapunica, a ne graja starije vrtićke grupe. 🤣

Back