286. FSC - Podrumovizija x PSC

baner.webp

286. FSC - Podrumovizija (Podrumvision Song Contest)

Forumski sleng postaje realnost - takmičenje izvođača koja ne sluša ni uža rodbina. Vreme je da uža rodbina čuje šta njihovi rođaci krčkaju!

Posetite vaše podrume, uzmite najlepše vince sa najdonje police i uživajte u zvucima toplih julskih dana!

Leto je za odmor, zadataka nema!

PRAVILA
-Pesme ispod 500 hiljada pregleda na YouTube platformi (gleda se najgledaniji klip pesme u obzir, iako takmičari mogu poslati bilo koju verziju)
-Pesme izašle nakon 1.1.2020.
-Izvođači koji imaju maksimalno 3 ranija nastupanja na FSC
-Nisu dozvoljeni izvođači koji su učestvovali na Evroviziji

ostala pravila ostaju na... znate već i sami

spisak je ovde!

PRIJAVE: 3.7.2025. 00:15 - 9.7.2025. 12:00

Attachments

Last edited:
Čestitke Stefiju na pobedi, pohvale Pokiju na organizaciji 👌
Hvala malobrojnima na poenima za predivnu Luvcat, šteta što je naišla na loš prijem, meni je pesma neodoljiva, ne prestajem da je slušam od trenutka kada sam je prvi put čuo.

Hahaha, nisam ja. :D Ali jeste forumašica u pitanju.

Ajde, da ne dužimo dalje, otkriću vam.

Organizatorka narednog, 287. FSC-a je Paučica

EwkNyR8.png

Obrati malo pažnju na rečnik, a ako ti se ne sviđa ko organizuje ili se sam prijavi ili zaobiđi jednostavno izdanje. :)

@Anhel Može, na sličnoj sam pobedila (sad već u praistoriji) potpuno niotkuda. :P

Ne stigoh da ispratim priredbicu. Čini mi se da u skorije vreme nisu bili ovoliko neodlučni glasači i to je najbolji pokazatelj koliko je bilo top izdanje.
Poki care, majstore, ljudino! 🙌

Bravo Stefi na pobedi! :love: Čestitke i za Replay, Zorja nikako da uzme tu pobedu ali desiće se valjda. 🫤

Back