286. FSC - Podrumovizija x PSC

baner.webp

286. FSC - Podrumovizija (Podrumvision Song Contest)

Forumski sleng postaje realnost - takmičenje izvođača koja ne sluša ni uža rodbina. Vreme je da uža rodbina čuje šta njihovi rođaci krčkaju!

Posetite vaše podrume, uzmite najlepše vince sa najdonje police i uživajte u zvucima toplih julskih dana!

Leto je za odmor, zadataka nema!

PRAVILA
-Pesme ispod 500 hiljada pregleda na YouTube platformi (gleda se najgledaniji klip pesme u obzir, iako takmičari mogu poslati bilo koju verziju)
-Pesme izašle nakon 1.1.2020.
-Izvođači koji imaju maksimalno 3 ranija nastupanja na FSC
-Nisu dozvoljeni izvođači koji su učestvovali na Evroviziji

ostala pravila ostaju na... znate već i sami

spisak je ovde!

PRIJAVE: 3.7.2025. 00:15 - 9.7.2025. 12:00

Attachments

Last edited:
Da dovršim ono što sam trebala (barem tekstualni deo, vizuelni ubrzo).
Hvala svima na glasovima za Sophiu, dugo mi se pesma vrti u opticaju za slanje ali nikako da dođe na red:
12 poena: etica, Tetsujin
10 poena: Killy
7 poena: Majsta94
6 poena: Aleksa49, dracarys
3 poena: Nije sve tako sivo
2 poena: Anhel

Rezultati i nisu toliko loši, baš je bilo zanimljivo za praćenje i baš neizvesno. :D

Printscreenovi: prijave: Filhy, Niko; glasovi u polufinalu: Storm, Doctor Who; glasovi u finalu: etica, JellyJelly.

Prijava i glasovi organizatora:

Evo LU u posebnom postu. Skoro 50 ljudi već upisano i ima još po neko što nije (čini mi se).

EDIT: Valjda sam sad obuhvatila sva izdanja gde ko nije učestvovao, ako i dalje ima grešaka, pišite.

Last edited:
Ivana, greškom si mi dodala 3p kod liberte na 285. FSC

Evo LU u posebnom postu. Skoro 50 ljudi već upisano i ima još po neko što nije (čini mi se).

EDIT: Valjda sam sad obuhvatila sva izdanja gde ko nije učestvovao, ako i dalje ima grešaka, pišite.

Screenshot_20250720_221450_Chrome.webp
Screenshot_20250720_221423_Chrome.webp
Tinte i njegovi ljubimci 🥰😆

Ma, je l ovo moguce!? 😄
Moja pesma u top 3, moje ime na LU!
Ne mogu da se nacudim, zaboravila sam kako to izgleda, jer sam poslednji put u top 10 bila jos avgusta prosle godine tacnije na 269. FSC-u.
Nije mi plasman najbitniji, ali lep je osecaj kad ti s vremena na vreme pesma dobro prodje, cisto kao znak paznje.
Ne valja kad si stalno dole (u podrumu:LOL:) izgubis volju, ne znas vise ni sta da kazes, ni sta da saljes, ni da l da saljes...
No, dobro kockice su se napokon slozile, Dolores su naisle na lep prijem i mnogo mi je drago zbog toga.
Inace, ovo mi je drugi top 3 kod Pokyja, prvi put je bilo 2. mesto, Angelina Jordan.
Hvala puno svima koji su glasali. Hvala sto ste me izvukli iz podruma.:)
Cestitke pobedniku, cestitke organizatoru!(y)(y)

I zaboravih da izdvojim one koji su mi dali najviše poene u finalu, a to su: Endrega, GavranESC, Ivana, rintintin i zeleni (12p) i Dežurni, Leo Cezar, liberta, Majsta94 i Tinte (8p).. Hvala još jednom, hvala i ostalima na manjim ali ništa manje bitnim poenima, kao i na prvom mestu u polufinalu 😇🙏

Back