287. FSC | Noć muzeja

Super mi je bila ova prezentacija sa umjetninama i gifovima, bravo Pauky! 🙏

Nađoh se u finalu za koje mi se čini da je baš dobro, nažalost i par dobrih pjesama je ispalo, ali to ne možemo izbjeći, a ostalima koji su prošli - čestitke!

Dobro da ne učestvujemo jer bismo doživeli nervni slom da smo glasali za Montero a on ispao, banovali bi me s foruma

Sramota!!!

Odlicna ideja ovo sa slikama, neke sam zapamtio. (y) Evo me ponovo u finalu i da zauzmem Bottom 5. Posto mi je to najcesci rezultat u finalu. 💪

Iz prvog pf-a mi najvise fali Scooter, a iz drugog Jordan Smith pa da mi budu odlicni rezultati.

1. pf-e
5p Scooter (11) - da, da zeleni, dopada mi se tvoj izbor
3p Theo Evan (20)
2p London Grammar (22)

2. pf-e

10p Jordan Smith (4)
5p Kaarija x Baby Lasagna (13) ocekivao sam da su sigurni finalisti. E, sad. Posto se meni dopada, onda je ili-ili (u vecini slucajeva). Ili ne prolazi ili ako predje bice u TOP 5 i konkurisace za pobedu
1p Aloe Black (17)

Čestitke finalistima, vidim da je baš bilo gusto. Hvala svima na glasovima za Aloe Bleka, egal borba za finale, verovatno sam samog sebe izbacio nekim poenima koje sam dodelio, lol. 😂 Dobre pesme su ispale, a kod mene je situacija bila ovakva:

01 AWAY X CRYWOLF - GHOSTBOX @rintintin (y)
02 ?
03
Käärijä x Baby Lasagna - #eurodab @Choda (y)
04 ?
05
Kaskade | Disarm you ft Ilsey @Marko :love:
06 ?
07
Jordan Smith - Only Love @Replay :love:
08 Sydney Rose - We Hug Now @Lux ❤️ Prelepa pesma i jedno od otkrića ovog izdanja.
10 ?
12 ?

Jao kako si divan! E znaš šta? I meni je Anabela bila na poslednjem mestu 😉
Slučajnosti.
Ma ne shvataj ovo lično, nisam imao pojma da si ti poslao. Ko god da je od mene ne bi dobio poene jer mi se ne sviđa i to je sve.

Moji glasovi poslati Ivani. Više od 10 pesama je zaslužilo bodove al preseći se mora i to je tako. Ne ljutite se kome nisam dala 🥲

Što se tiče skribla, ako je neko drugi pri kompu voljan da napravi sobu, čisto da mene pri telefonu ne izbaci iz sobe pa onda i vas sve druge zajedno...

Za svoju pesmu da kažem nisam ni očekivao finale, ali je kriminalno kakve su sve pesme prošle a neke nažalost ispale ☹️
Moji poeni u 1. PF

Wallners - in my mind [12]
[10]
Sub Urban - Cradles [8]
London Grammar - Wasting My Young Years [7]
[6]
Natalia Kills - Wonderland [5]
[4]
[3]
[2]
[1]​

Ooof od sada više ne vjerujem semaforima uopće. 😭 Ali dobro, što se tu može. Bit će bolje drugi put - možda...

Moji glasovi iz 1. PF:
12 Wallners - in my mind - za ovo mi je baš jako jako žao, stvarno je zaslužilo finale
8 Sofia Monroy - Amor Criminal
5 Theo Evan - Feggaria Kalokairina
3 Natalia Kills - Wonderland

Drugo nisam rangirala nego samo napravila top10, a od tih top10 ispale su (random poredak):
Maz, Antdot & Ginton - Jolie Fille
Sydney Rose - We Hug Now
Lil Nas X - MONTERO
AWAY X CRYWOLF - GHOSTBOX
Käärijä x Baby Lasagna - #eurodab

Svaka čast Paučice na prekrasnoj priredbi i banerima. Vidi se koliko si puno truda uložila u sve! :love:❤️

Hvala svima koji su glasali za Sofiju. Lično pesmu volim a i kad vidim da mi je par poena falilo za prolazak zapravo sam zadovoljan.

Više me je šokirao plasman FKA twigs cellophane i natalie kills i london grammar nego moje ispadanje.

Čestitke svim finalistima na finalu!

@Paučice - kao i uvek impresivno.

Back