Last edited:
Ako je Sveti Petar u necemu bio u pravu, onda je to da ljudi na ovom forumu ne umeju da mimuju. Trzaju se ljudi, iako je cigledno u pitanju bila sala. Sto se tice zabrane instrumentala, pozdravio sam tu odluku, jer sam mislio da ce dovesti do toga da ce sitne duse ipak naci malo unutrasnjeg mira, ali nazalost izgleda da nema nista od toga. Anlaki. Mene isk vise brine ovo drugo ogranicenje, zasto ali zasto ovako kreativnu i inspirativnu temu gusiti ogranicenjem broja predhodnih ucesca izvodjaca, narocitao nakon sto smo imali podrumare temu. Meh.Zamisli koliko si retko neprijatan da se zabrane instrumentali![]()
Proverila sam na spisku, Teya Dora je bila samo jednomAko je Sveti Petar u necemu bio u pravu, onda je to da ljudi na ovom forumu ne umeju da mimuju. Trzaju se ljudi, iako je cigledno u pitanju bila sala. Sto se tice zabrane instrumentala, pozdravio sam tu odluku, jer sam mislio da ce dovesti do toga da ce sitne duse ipak naci malo unutrasnjeg mira, ali nazalost izgleda da nema nista od toga. Anlaki. Mene isk vise brine ovo drugo ogranicenje, zasto ali zasto ovako kreativnu i inspirativnu temu gusiti ogranicenjem broja predhodnih ucesca izvodjaca, narocitao nakon sto smo imali podrumare temu. Meh.

Ima i ova Mona Lisa u Bostonu, rekla bih da je kao Kristijan GolubovićJa imam baš puno umjetnika čiji opus jako volim (tipa Rousseau, Dali, Munch, Simberg…), ali najveći kralj ikad mi je ipak Kolumbijac Botero koji pravi debele ljude i životinje.
Njegova Mona Lisa >>> Da Vincijeva Mona Liza
View attachment 35919