288. FSC - Radio Whisky

Čestitke, Sivi. 🍻 Ne znam o kakvom ziceru pričate, meni je pesma skroz random i iznenađena sam što je pobedila (ne samo zato što je meni baš loša).

Nisam uspela da ispratim priredbu uživo ali lepo smo se proveli kod Viskija. Svaka čast na organizaciji.✨

Nisam očekivao after posle aftera, ostavljamo vam zalihe viskija i muziku celu noć. 🎶

Stigao me malo umor, odoh na zasluženi odmor, ali super trenuci su bili vredni organizacije, posebno preslušavanje polufinalnih pesama po dva puta i traženje lokacija Mekdonaldsa 🥰

Pa Paucica je ocigledno prepila; prvo je udara na agresiju, a sad dobila i amneziju. 😿

Jel si ovako mislila i kad su ti ponudili razmenu i muljanje sa poenima?

popara-srecni.gif

Hvala poenima za Little Simz @Pokahontas @Paučica i @⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡ na maks poenima, @Miki na 10 i ostalim malobrojnima na manjim poenima. Ne zamerite ako sam nekog zaboravio, kuckam u žurbi.

Vreme je i da mi malo pauziramo sa učešćem opet. Nevezano za konkretno ovo izdanje, i ja sam osetio da su mnoge pesme u poslednje vreme dosta 'mid', kao da većina ide na siguricu, što je potpuno legitimno i apsolutno ok, samo meni lično (a vidim da nisam jedini) to ubija želju za igranjem.

@whisky hvala za odličnu organizaciju i nadam se da te ova priča koja se na kraju povela nije puno smorila.

Čestitke Sivom na pobedi 👏 Od mene bilo 5p u pf-u, u finalu 0, nije bojkot samo su mi par pesama iz suprotnog pf-a bile bolje... Čestitke i whiskyju na organizaciji, sve je bilo savršeno 👏

Zahvaljujem na poenima u polufinalu za Hypnotized, posebno hvala: Killy (12p), Stefan28 (10p) i Miki (8p), ostalima na sitnijim poenima takođe hvala 😇🙏

Što se tiče zabrane domaćih pesama i zicera, bilo bi licemerno kada bih se složio sa tim... Domaće pesme sam ranije slao, u poslednje vreme se trudim da ih izbegavam i da šaljem nešto drugo, što ne znači da ih bojkotujem i da ne glasam za njih.. Konkretno na ovom izdanju mi domaćice nisu baš legle tako da nije bilo visokih poena... Što se tiče zicera, isto tako... Neko će reći i da je pesma od Billie Eilish sa kojom sam pobedio ove godine zicer, ali mene baš briga... Meni lepo, poslao prelepu pesmu koju volim da slušam , uz to pobedio posle dužeg vremena tako da ono... 😁

A Srbovizija može uvek i zauvek 🙏

Last edited:
Back