Pohvale whiskyju na organizaciji i hvala mu što je pomalo neplanirano "uskočio" da preuzme organizovanje. Nije sve tako sivo, tebi čestitke na pobedi, od mene bez poena ovaj put, nije loša pesma ali, po meni nije bila za pobedu. Šteta za slabe rezultate za Mi Casu i Malika, kao i Isaca, ali drago mi je što mi je barem nešto od visokih poena u vrhu i to je pesmu poslao forumaš za koga mislim da mu ne dajem baš toliko često visoke poene.
Što se mog predloga tiče, kao što rekoh, pomalo sam i očekivala ovakav ishod, nakon što su većina semafora bili uglavnom žuti, a vrlo često i crveni, mada ja svakako pesmu volim da slušam, iako sam malo više priželjkivala onaj drugi zadatak zbog pesme koja mi je iskreno još bolja. Hvala malobrojnoj ekipi koja mi je udelila poene, koliko vidim, uglavnom su srednji bili u igri, posebno Marku na 8 u polufinalu (6 u finalu) i Paučici na 8 u finalu (7 u polufinalu), kao i Pokahontasu, Filhyju, Nije sve tako sivom i etici na poenima u polufinalu i Dežurnom, Filhyju, Pokahontasu, Leu i etici na poenima u finalu.
Printscreenovi:
prijave: zeleni, Paučica;
glasovi-polufinale: Detektivka, Choda;
glasovi-finale: dodo, GavranESC.
Prijava i glasovi organizatora:
I, jeste da novo izdanje uveliko traje, ali svakako da ispoštujemo i ono što je potrebno: