Nije sve tako sivo
Ekspert

Poštovani forume, dobro došli još na Ne tako siv FSC.
Razmišljao sam skoro nešto o pobednicima i šampionima.
Često mi se dešavalo da su mi oni drugoplasnirani tj. vice šampioni bolji od pravih šampiona.
U predhodnih 11 izdanja pesme Evrovizije, 9 vice šampiona mi je bilo bolje od pobednika.
Na fsc-u mi se činilo pa gotovo redovno da je boljoj pesmi zapala srebrna medalja.
Na ovom izdanju FSC-a ćemo dati jedan mali omaž svima onima kojima je "pobeda" izmakla za dlaku!
Dozvoljeno je slati sve izvođače koji su drugoplasirani.

Zvuči haotično, ali nije.. Drugoplasirani na Evroviziji, drugoplasirani na Nacionalnim finalima, drugoplasirani na talenat show programima, drugoplasirani na Festivalima, drugoplasirani u bilo čemu što smatrate da je relevantno i za šta postoji neki pouzdan izvor. Pustite mašti na volju, budite kreativni, slobodno izađite iz nekih ovde navedenih šablona. Nemojte posle da bude nismo orginalni. Svi zajedno šaljemo predloge, svi zajedno glasamo.
Takođe moguće je slati i drugoplasirane na našem FSC. Ovde ne bih mogao prihvatiti drugoplasirane izvođače sa drugih foruma, pošto znam da ima ljudi koji se igraju ove igre na više mesta.
U slučaju dueta ili saradnje više izvođača dovoljno je da jedan ispunjava gore navedene uslove.
Zabranjeni su FSC pobednici (Nataša stop), kao i Evrovizijski pobednici.
Igarjmo još jedan FSC. Neka najbolji vice šampion postane šampion!

Prijave možete slati od 25.08.2025. u 10:00 do 30.08.2025 u 18:00!
Ostali termini naknadno.
Uz prijavu Vas molim da mi pošaljete na koji način izvođač odgovara temi.

SPISAK PESAMA
Excel
Attachments
Last edited: