Pa ovde moram da odgovorim jer su to moji najbolji plasmani za ovolike godine učešća na FSC-u!
Prva pesma je verovatno još s početka 2017. godine (stari forum, naravno) kada su tema bili geografski nazivi u pesmama, a druga je od sredine prošle godine kada je FSC bio posvećen seriji "the 100" i kada sam izvukao slobodan zadatak.
Zanimljivo je da su mi kod oba druga mesta ukupno potraga za pesmom i odluka o slanju trajale manje od pet minuta.
Prihvaćena mi je prijava, jedna pesma koja se tako šunjala po mojim plejlistama, ali se desio momenat i da je ovog leta emitovana u jednom posebnom momentu... tako da je ovih dana slušam i slušam ... nebitno kakav će plasman da ostvari... ja ću se drogirati sa njom sve do proglašenja finalista xd
Poznato je da ja nisam neki igrač kada je ovo takmičenje u pitanju, mnogo sam više puta slao tek nešto što odgovara pravilima da bih čuo neke nove pesme van mejnstrim muzike. Ali eto, imam i čak tri druga mesta
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.