289. FSC - Almost the best

Ako sam dobro prebrojao, imam 12 drugih mesta, a ovo top 5 omiljenih mojih vicešampionskih pesama:

1. Ujedno i omiljena pesma koju sam poslao na novom forumu:
2.
3.

4.

5.

Mogli bi smo čuti sa kojim pesmama ste bili drugi forumaši.
Kod mene ih je bilo nekoliko 🙂

180. izdanje, 139 poena, organizator Eddie the head

186. izdanje, 123 poena, organizator mirCo

194. izdanje, 108 poena, organizator Niko

204. izdanje, 159 poena, organizator Bjorn

256. izdanje, 144 poena, organizator whisky

286. izdanje, 140 poena, organizator Pokahontas

Nema za sada (možda ih i ne bude)... ali bili smo drugi ispod crte za prolazak u polufinalu 😂

Pa ovde moram da odgovorim jer su to moji najbolji plasmani za ovolike godine učešća na FSC-u! 🥈🥈
Prva pesma je verovatno još s početka 2017. godine (stari forum, naravno) kada su tema bili geografski nazivi u pesmama, a druga je od sredine prošle godine kada je FSC bio posvećen seriji "the 100" i kada sam izvukao slobodan zadatak.
Zanimljivo je da su mi kod oba druga mesta ukupno potraga za pesmom i odluka o slanju trajale manje od pet minuta.

Moji vicešampioni:

Mikko Pohjola - Sängyn reunalla (101. FSC)

Aleksandra Abrameytseva - Run di dum (167. FSC)

Darin - Tvilingen (172. FSC)

Flori Mumajesi - Plas (203. FSC) - to mi je vjerojatno u top 3 najdražih pjesama koje sam ikad slao

Koliko vidim 4 druga mjesta imam

1. Ovo mi je prvi put da sam bio drugi, iskopina iz najdubljeg podruma, izgubila od Faouzije, što definitivno nije sramota 🙏

2. Hrvatski etno tehno

3. Boxyjev legendarni eurovizijski FSC, izvukao sam Rumunjsku, ovo mi je jedna od najdražih pjesama što sam slao na novom forumu

4. Jedan pomalo zaboravljeni banger

Mojih drugih mesta je bilo 6, a od toga 2 puta sam spušio za poen, oba puta od Čmarka. Da se ubije čovek.

Evo ih moji vicešampioni:

178. FSC

200. FSC

208, FSC

226. FSC

227. FSC

283. FSC

Prihvaćena mi je prijava, jedna pesma koja se tako šunjala po mojim plejlistama, ali se desio momenat i da je ovog leta emitovana u jednom posebnom momentu... tako da je ovih dana slušam i slušam ... nebitno kakav će plasman da ostvari... ja ću se drogirati sa njom sve do proglašenja finalista xd

Poznato je da ja nisam neki igrač kada je ovo takmičenje u pitanju, mnogo sam više puta slao tek nešto što odgovara pravilima da bih čuo neke nove pesme van mejnstrim muzike. Ali eto, imam i čak tri druga mesta :giggle:

Moja druga mjesta:

76. FSC - En Vouge - Don't let go - 141 poen

97. FSC - Alexander Rybak - Nebesa Evropi - 120 poena

109. FSC - James Bay - Hold Back The River - 145 poena

130. FSC - Ani Lorak - Medlenno - 152 poena

132. FSC - Zella Day / Hypnotic - 133 poena

Moja 2. mesta, nadam se da nisam neko propustio

161. FSC
Liviu Teodorescu - Prefa-te

176. FSC
Lost Frequencies & Zonderling - Crazy

216. FSC