289. FSC - Almost the best

Juu potpuno neočekivano, hteo sam samo da imam jedan upis na LU ove godine, a dali ste mi pobedicu! Hvala ljudii 🥹❤️
Da stvar bude još luđa i meni je pesma dugo visila na čekanju i više puta sam se dvoumio oko slanja.

Bio bih srećan i da je Cuntissimo pobedila, baš je otkriće izdanja, odličan predlog Stole! Destry sa Tetnom je isto mogao do pobede. Takođe pohvale za organizaciju Sivi! 👏

Zbog pravilnika ne mogu da vas ugostim, ali družimo se nekada opet kod mene ponovo kad smislim temu! 🥃

Jedno izdanje ne kmečim i potop.

Čestitke whiskyju, pesma mi je bezveze.

Whisky čestitke!!
Nema više grešaka u spelovanju...

Pobednik 289.FSC-a je Camila Cabello!!!

View attachment 36794
Kud’ baš kod Stoleta ja da presudim. Upravo je ovo glasanje dokaz da iako mi je Stole drag nema nikakvih dogovora oko poena već iskučivo cenimo i ocenjujemo pesme, uvek je tako i bilo, al’ mi je žao što sam ja presudio 😆 CUNT mi nije legla iako sam se dvoumio da dam Marini glas ili Goci ali ipak je glas otišao Androgi. @Nije sve tako sivo čestitam na organizaciji, i drago mi je da sam te nagradio ovog puta, u poslednje vreme pogađaš ukus moj, pa i vreme je bilo da se odužim za visoke poene od ranije sa tvoje strane 😍 Pobednik solidan, čestitam Whiskaću! Nego @Filhy jesi li se oporavio da igramo taj Riziko konačno?

Čestitke whiskyju na pobedi, od mene je bilo poena i u polufinalu i sada. 👏
Pohvale za organizaciju Sivom.🙌

Da li možemo da dobijemo redovnu verziju excela, ovo ni sa logovanim mejlom ne otvara. Žuri mi se da vidim ko ide na listu blok!!1!

Čestitke Sivi na organizaciji, sve je bilo pod konac! 😃🎉
Whisky bravooo! Jedina njena pesma koja valja, jako sam se drogirao njom kad je izasla i od tad pa sve do sad je nisam puštao. Svaka čast! 😃😊

@whisky čestitke na pobedi, ubedljivo najbolja pesma na ovom izdanju 😍 @Nije sve tako sivo sve pohvale za organizaciju! 👏

Bravo i za sve ostale. Jedino mi je žao što se “drama” sa prošlog izdanja odrazila na to da mnogi u finalu ne glasaju za domaće pesme, sve su zaslužile viši plasman Zorja, Goca, Rozga, Jelena, Milica, Miach.

Čestitke @whisky, od mene samo poen, ali u ovoj konkurenciji je baš bilo teško dodeliti i siću. Drago mi je pevenstveno zbog super rezultata Eltona Johna, nekako sam mislio da neće dobro proći, a jedna je od najlegendarnijih pesama ikada, bar što se mene tiče. Bravo @Bebi, izgleda da samo ti umeš da pošalješ pesmu iz 20.veka i da uđeš u top 3. :D
Ja standardno metem patos u stilu Princa od Vranje, ali nije da me nešto dotaklo. Želeo sam da pošaljem nešto malo tvrđe i van mog standardnog stila, a što mi se baš sviđa, i to sam i uradio. 🙂

Što se novog izdanja tiče, kažu da ne treba ostavljati na pola ono što je već započeto.

Organizator 290. FSC-a je Filhy.

EwkNyR8.png

Back