Pošto konačno nastavljamo sa ovim izdanjem koje se u malo nesrećnim okolnostima za mene prekinulo, moram da se najpre zahvalim rukovodstvu i moderaciji foruma koja je omogućila presedan da se FSC odloži do daljnjeg, ali i svima vama na strpljenju koje ste pokazali i na svim onim porukama podrške!
Takođe se posebno zahvaljujem
Viskiju i
Sivom koji su uskočili i odradili svoja izdanja tokom ovog prekida (drago mi je da im se dobro vratilo da su međusobno pobedili jedan kod drugog

) i što su pratili i spisak pesama koje su već poslate kod mene.
Elem, s obzirom na to da je u trenutku prekida bio ostao još dan i po do završetka prijava, sada ćemo još malo pomeriti vreme, čisto da se malo podsetite šta je tema, šta ste slali i šta ste imali u planu, tako da se prijave zatvaraju u
petak, 12. septembra u 10h, tako da vi koji niste poslali pesmu imate još nešto više od dva dana za to.
Ostaje i mogućnost jedne zamene zadatka za one koji to nisu učinili, a nisu još uvek poslali pesmu, i to možete učiniti do
četvrtka, 11. septembra u 10h. Do sada je ukupno osam forumaša menjalo zadatak i vas šestoro je poslalo pesmu nakon zamene.
Takođe mogu tražiti broj zadatka i oni koji to nisu učinili do sada.
Što se tiče forumaša koji su već poslali pesmu (većina od vas koji ste uzeli zadatke je to odradila), ne postoji (nažalost) mogućnost zamene pesme, ali s obzirom da se termin održavanja FSC-a pomerio za mesec dana i da nekome možda neće odgovarati zbog obaveza, imate mogućnost odustajanja od ovog izdanja i povlačenja poslate pesme bez kazne neučestvovanja na narednom izdanju i za to je rok do večeri pre isteka prijava, odnosno do
četvrtka, 11. septembra do 23:59 (do ponoći). Ukoliko odustajete, šaljete mi privatnu poruku, a ako je ne pošaljete u naredna dva dana, ostajete potvrđeni kao učesnik (nema potrebe da išta šaljete ako ostajete pri učešću) i imate obavezu da glasate kako u polufinalu, tako i u finalu FSC-a.
Ali, s obzirom da ste već poslali pesmu, iskreno se nadam da nećete odustajati jer je ostalo da samo preslušate druge pesme i izglasate, odnosno lakši deo posla.
Mislim da nismo do sada imali ovakve situacije na FSC-u, pa tu sam ako je potrebno da se nešto pojasni ili je ostalo nedorečeno.
Ako nešto tokom prezentacije pesama, rezultata ili forumskih igara ne bude išlo željenom brzinom, molim vas još jednom za strpljenje jer još uvek nisam oporavljen (prošlo je manje od tri nedelje od operacije ruku, a i dalje sam u gipsu).
Smatram da je ipak red da ovo privedemo kraju sada kada sam se malo oporavio i da ne zaboravite totalno šta ste slali i šta je tema (ako već niste), tako da verujem da ćemo zajedničkim snagama izgurati do kraja!
PS: Jedan od uslova za slanje pesama bio da izvođač nije učestvovao od 259. do 287. izdanja, to ostaje kao pravilo, ali je (samo) preporuka da se ne šalju ni izvođači koji su se pojavili na prethodna dva FSC-a.
Editovaću datume prijava u prvom postu i dodati i ovaj tekst.