290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
Sad Am Fine GIF by MOODMAN

Imam od kartica centralnu Evropu top, Madagaskar konjanik i Nova Gvineja avion.

Ja bih ovo razmenio.

Slabe reakcije na moju pesmu. Neretko ispadnem u pf nakon drugog mesta, tako da se vrv nastavlja tradicija.

Imam od kartica centralnu Evropu top, Madagaskar konjanik i Nova Gvineja avion.

Ja bih ovo razmenio.
Regulisano! (y)

Slabe reakcije na moju pesmu. Neretko ispadnem u pf nakon drugog mesta, tako da se vrv nastavlja tradicija.
A može da se nastavi neka druga tradicija, ili makar da bude blizu njoj. Mislim na moju prvu organizaciju FSC-a. ;)

Što se tiče Zajedničkog slušanja 2. polufinala, kako se sem Tintea niko nije javio, pomerićemo ga za sutra, a napravio sam anketu u kojoj možete odabrati termin koji vam odgovara (možete glasati i za više termina).
Sinoć nas nije bilo puno, ali nam je bilo zabavno i interesantno.

Danas u 18:30 ćemo još jedan mini kviz u vezi muzičara koji učestvuju na tekućem izdanju, pa molim da budete prisutni ako imate vremena. :D

zl8NQXk.png

Ova dva imena ne mogu u istu rečenicu.
Upravo sam to hteo i ja da mu sugerišem! Bože, šta ovaj Dodo piskara... :ROFLMAO:
Ako sam u ikakvoj situaciji vrhovni komandant, Botbona je moj glavni savetnik! :cool:

FSC obično bude i prođe, na njemu se pojavi 40-ak različitih pevača, a da se i ne pozabavimo njihovim biografijama i čime se oni bave.
Rešio sam da im ipak posvetim malo pažnje, tako da ćete u narednom mini kvizu moći da osvojite još kartica. :D

U pitanju su neke zanimljivosti (pa i intrige) iz biografija učesnika ovog FSC-a. Sve ove informacije su navedene tokom prekjučerašjeg predstavljanja pesama, do nekih se može doći i logičkim putem.
Želim da proverim koliko ste pratili priredbu i da nagradim one koji su bili najverniji i najviše pazili na času! :D

Vodite računa da ovde ima i negativnih bodova!
Karticu osvoji onaj ko prvi da tačan odgovor, a tri netačna znače gubitak jedne kartice i negativni bodovi se sabiraju od ranije (prethodnih kvizova).
Nakon što dobijemo tačan odgovor od nekog forumaša, dalji odgovori se neće uzimati u obzir ni u pozitivnom, ni u negativnom smislu.
Takođe, uzdržite se da odgovarate ukoliko je vaš izvođač (predstavnik) u pitanju! Ove kartice će na kraju biti oduzete, a do tada neće biti dozvoljeno da se unovče (biće blokirane). :)

Krećemo za pet minuta sa prvim pitanjem. Daću neko vreme za svako pitanje, pa ako ne bude odgovora, probaću sa nekim hintom...
Da li ste spremni?

Krećemo sa prvim pitanjem, pa ko bude najbrži!

1. Koji izvođač je italijanskog porekla (da mu se videti i po prezimenu), a ne živi, niti je ikada živeo u Italiji?

Tako je.
Sandro je u pitanju.

@Tinte

2. Koji izvođač je preživeo stravični požar u noćnom klubu u kome je tada bio prisutan (još veći po broju žrtava od onog u Kočanima, u Severnoj Makedoniji ove godine)? :(

Last edited:
Back