290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .

Adrian Despot je srećom preživeo.
Tako je! 30.10.2015. se dogodila tragedija u noćnom klubu Colectiv u Bukureštu sa čak 64 žrtava i masom povređenih. :(

@Paučica

3. Koji muški izvođač ima četiri sina iz dva braka (2 x 2), a prvog je dobio sa samo 19 godina?

Mala pomoć: u pitanju je neko iz države koja je nekada pripadala tzv. istočnom bloku, pre 1990. :)

Tako je! Mateusz Ziółko je taj ženskaroš! :D

@Tinte

4. Čiji je otac predstavljao njihovu zemlju na Pesmi Evrovizije 1999. godine?
(oko ovoga možete lako da se snađete, mislim) ;)

4. Čiji je otac predstavljao njihovu zemlju na Pesmi Evrovizije 1999. godine?
(oko ovoga možete lako da se snađete, mislim) ;)
Jao ovo si sinoć spomenuo na slušanju. Znam samo da je u pitanju ženski izvođač iz prvog polufinala. 😅

Tako je!

Rui Bandeira je njen tata. Nadamo se da će ona ovde mnogo bolje proći nego on tada. :)

@Ramonda

5. Koja pevačica se više ne bavi aktivno muzikom, a prodala je u svojoj zemlji više albuma nego Lady Gaga, Katy Perry i Kesha u SAD zajedno?

Razmislite koliko bi ta zemlja trebalo da je velika.
Eto, Paučica je rešila žensku polovinu japanskog dua. :) 👏

6. Koji izvođač je inače profesionalni sportista, rvač slobodnim stilom?

Magnat je u pitanju (Maksim Sakultan). :mdb:

Prihvatiću odgovor!

@Paučica

7. Koji izvođač sa ovog FSC-a je učestvovao na jednom evrovizijskom nacionalnom festivalu ove godine, ali tako što je dobio "wildcard" direktno za finale mimo redovne procedure, jer je državljanstvo stekao tek u januaru?

Teo (Tomczuk) je u pitanju. On je inače sin poljskih emigranata koji je rođen i živi u Norveškoj, a u pitanju je bilo učešće na poljskom NF na kome je pobedila Justyna.

Inače je na kraju bio šesti sa pesmom "Immortal".

@creature
Bukvalno u poslednjem momentu osvaja svoju prvu karticu!!! :love:

Idemo dalje, sada smo na polovini kviza!

8. Ko je igrao Pipi dugu čarapu u dečijim pozorištima?

Back