290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
👏 👏 👏

Nažalost, remasuru u se baš ne da finale, kao ni Ramondi, ali biće prilike. :(
16. mesto nije tako daleko od crte.

Lepa, nežna pesma! :giggle:

Pretpostavio sam da letim napolje, pesma je totalno izignorisana i loše ocenjena na semaforima. Ali nema veze, obnovio sam svoju FSC lisu tako da je ova pesma mnogo dugo čekala na listi. Nisam ni očekivao neki poseban uspeh, svakako hvala i na 23 poena ☺️

I mi u finalu neočekivano

Vidi se po kmečanju ko je bio folirant u školi, kao dobiću keca ono petica.

👀 🫣

Filhy prezentacija je bila super iako podugačka, mada mislim da je onaj uvod sa primerima bio nepotreban, bilo je poprilično lako shvatiti duele i ko prolazi a ko ne i nama koji ne igramo Riziko 😁

Imam 12 pesama koje su za poene u finalu...

U polufinalu mi ispali samo...
10 Marina Kaye – Dancing With The Devil
1 Mara Sattei – Mare aperto

Tako da je 8 od 10 mojih finalista po ukusu u finalu...

Filhy prezentacija je bila super iako podugačka, mada mislim da je onaj uvod sa primerima bio nepotreban, bilo je poprilično lako shvatiti duele i ko prolazi a ko ne i nama koji ne igramo Riziko 😁
Hvala Dr Who! 🤗

Slažem se.
Hteo sam po svaku cenu da budem vezan za temu, pa sam u tome očigledno preterao! :ROFLMAO: Ideja mi je bila da se savladaju pravila igre, pa da se onda krene dalje... (položiš da bi vozio) :ROFLMAO:
Žao mi je stvarno zbog dužine i maksimalno ću se truditi da u finalu ne bude tako.

Napravio sam YT plejlistu finala i okačio je u prvi post. :)
YouTube plejlista finala!

Sledeći korak je Spotify!
Čim prezalogajim nešto... :D

Last edited:
Imam 12 pesama koje su za poene u finalu...

U polufinalu mi ispali samo...
10 Marina Kaye – Dancing With The Devil
1 Mara Sattei – Mare aperto

Tako da je 8 od 10 mojih finalista po ukusu u finalu...
Baš mi je krivo što je Marina ispala, definitivno će mi njena pesma ostati na plejlisti..

Ijuuu pretposlednje mesto. Jadna Manal.
I znala sam da ce Eros da prodje, siguran izbor, cliché.

Svaka čast Filhy na savršeno odrađenoj priredbi, stvarno je sve bilo vrlo originalno i kreativno! 😃😁
Samo mi je neverovatno da se kao relevantno uzima to da je “ opet poslata ista grupa ”, a niko ne gleda da je pesma možda prijavljena mnogo ranije i da se tako poklopilo. Ja kad sam poslao Senidu, naredna tri izdanja su je svi redom slali i to nikom nije smetalo, a sad kad se desilo da ide jedno za drugim, svima smeta… Jbg, više sreće drugi put 😂😃

Nisam bio baš aktivan poslednjih mesec dana zbog ispita, pa nisam imao vremena ni da preslusam suprotno pf a kamoli da kačim semafore i komentare, ali evo isplatilo se! Danas sam položio poslednji ispit pa reko da vas pitam šta pijete, Stefix časti?! 🥳😃

Odlični rezultati jer sam prošao, a i priredba je bila jaaako zanimljiva. Jedino što nam se Zlata uvredila jer organizatori aludiraju da je debela kao slon.

Filhy, kad vidim kakvu si prezentaciju napravio i kad se setim da su ti do skoro bile polomljene ruke,

100.webp

Naravno, za sve koji su ispali, citirao bih zapis koji je podelila naša izvanredna organizatorka FSC-a "Noći muzeja", onog koji je tik prethodio ovom mom (pre nego što se desila pauza), a to je Paučica, koja je takođe jedna od eliminisanih ovaj put sa divnom pesmom! :giggle:

AKO NE PROĐETE
"Ako si poslao pesmu za koju niko nije bio spreman — čestitamo! To znači da si umetnik. I da verovatno ne ideš dalje.
Tvoja pesma ako ne prođe, nije prošla jer nije ni pokušala da se svima svidi. I to je najhrabriji čin umetnosti.
I najneprimećenije slike nekada postanu klasici.
Tvoje vreme možda je sada – a možda tek dolazi.
Bach je zaboravljen dok nije ponovo otkriven 80 godina nakon smrti. Zamisli tek šok kad te 2105. neko pusti na FSC Revival All-Stars Special.
Ako tvoja pesma ne prođe, zamisli da je to umetnički performans o odbacivanju.
Ako se pitaš „što baš ja ne prođoh?“, seti se da je i Van Gogh prodao jednu sliku. Jednu.
Ako ne prođeš, seti se — ni Mona Liza nije imala fan klub dok nije bila ukradena!?
Umetnost nije da pobediš. Umetnost je da navedeš ljude da se pitaju: „Šta sam ja upravo čuo?“
Finale je kao gift shop u muzeju. Lepo je ako dođeš do njega, ali nije razlog što si došao 🙏🤍"

Ne odustajte, biće bolje naredni put u nekoj drugoj konkurenciji pesama, sa atraktivnijim predstavnikom. :D
Ovo je moje prvo direktno finale za 130 izdanja (bez ijedne pobede), a i dalje učestvujem. :giggle:
Na ovo dodati:
Kada ispadneš seti se da botbona igra za nulu, i da joj je na Riziku nula izmakla za jedan bod, jedan.

Hvala forume, Aleksa je konačno u finalu nakon 8. uzastopnih ispadanja u pf. Niko na ovom svetu trenutno nije srećniji od mene.
@Filhy sve je bilo toliko fantastično da nisam ni osetio da je trajalo satima, uživao sam u svakom momentu. Posebno mi je drago što se baš kod tebe prekinuo niz od 8 NQ. Definitivno si mi doneo sreću! :love:
Svaka čast Aleksa :love:, i neizmerno mi je drago zbog tvog zasluženog finala, konačno, upravo kod mene! :D

Svaka čast Filhy na savršeno odrađenoj priredbi, stvarno je sve bilo vrlo originalno i kreativno! 😃😁
Samo mi je neverovatno da se kao relevantno uzima to da je “ opet poslata ista grupa ”, a niko ne gleda da je pesma možda prijavljena mnogo ranije i da se tako poklopilo. Ja kad sam poslao Senidu, naredna tri izdanja su je svi redom slali i to nikom nije smetalo, a sad kad se desilo da ide jedno za drugim, svima smeta… Jbg, više sreće drugi put 😂😃

Nisam bio baš aktivan poslednjih mesec dana zbog ispita, pa nisam imao vremena ni da preslusam suprotno pf a kamoli da kačim semafore i komentare, ali evo isplatilo se! Danas sam položio poslednji ispit pa reko da vas pitam šta pijete, Stefix časti?! 🥳😃
Hvala! :love:
Ja sam baš i napisao u posebnom postu za The Hardkiss i Dr. Peacocka, više kao podsetnik, da ljudi ne uzimaju za zlo to što su bili paralelno prijavljeni, e sad, ne znam da li su to imali svi u vidu, ali oba izvođača su nažalost ispala. :(

No, svaka čast za poslednji ispit! :love::D Velika stvar, breee!!! 🍻🍻🍻 J'beš FSC! :ROFLMAO:

Odlični rezultati jer sam prošao, a i priredba je bila jaaako zanimljiva. Jedino što nam se Zlata uvredila jer organizatori aludiraju da je debela kao slon.
Bravo!
Šaljemo i pismeno izvinjenje Zlati ako je potrebno. :love:

Evo i...
Spotify plejlista

beyonce-grammy-shook-surprise-surprised-gif-4113273869233194999.gif
Finale?! 🎀🎉✨

Nije bilo nikakvih ocekivanja, ali izgleda da dobro prolazim na Filhijevim izdanjima! 🥰 Znaci kada se povremeno dodje do finala, razbije se monotonija i vraca se motivacija za naredna izdanja.

Prekreativno predstavljanje finalista Filhy, opet je razradjen ceo koncept i podignut na jos visi nivo za vol.2, brutalno! Cast mi je da budem deo finala na ovakvom izdanju! 🎀

Ja moram da kazem da mi je drago sto je Storm u finalu. Zasluzio je i ranije da se nadje u istom.
Hvala mnogo Tinte! 🥰

Ogroman trud je ulozio @Filhy ! WOW. Zao mi sto nisam bila vise prisutna i igrala Riziko.
Igraćemo ovih dana i one onlajn tenkiće što je Ramonda sinoć predložio. Pridruži nam se. Samo treba da se dogovorimo oko termina.

Mnogo mi je žao što nemam vremena da ispratim ovo izdanje kako dolikuje. Svaka čast Filhy na svemu, prezentacija je bila super.

Ja sam prošao, mahom su bili dobri komentari, i ovaj put ih je bilo nešto više, pa sam negde potajno i očekivao prolazak. Imam par dobrih pesama koje su ispale, ali je generalno finale ponovo dosta jako.

Takođe, bravo za priredbu, krenuo sam to da kucam ali nisam stigao u prvom postu. Sve je perfektno, mnogo truda je uloženo u svaki detalj. Nisam najbolje razumeo sve jer ne razumem Riziko ali sam se potrudio. Od mene komentara, i semafora nije bilo jer sam lenj, mada to već znate 😂 @Filhy mašala 💪🏻 Drago mi je da ste prekinuli duge NQ strejkove, a pogotovo mi je drago zbog Storma jer smatram da je nepravedno potcenjen, tačnije da su njegovi izbori uvek potcenjeni. Prepoznaje se njegov ukus i ima određeni pečat, ali mnogo pesama je zaslužilo finale i ranije, da ne nabrajam. Takođe novajlijama bih poručio što se tiče rezultata, da se ne stresiraju, ja kada sam se najviše nervirao i hteo da odustanem pobedio sam naredno izdanje xD Samo lagano, evo ja ispao dva puta za redom ali stvarno pesme volim, i smatrao sam da je pravo vreme za njih, jer treba mi nova energija, dugo su stajale u “špajzu”. Srećno svima u finalu ❤️

Back