Čestitke na pobedi Leo! Bravo za celokupnu organizaciju Filhi.
Zadovoljan sam rezultatom na kraju, mnogo bolje nego što sam očekivao. Posebno pošto sam i menjao pesmu, pa mi je sad zanimljivo šta bi bilo da je Dana učestvovala.
Glasačima ću se zahvaliti kasnije, ima vas mnogo ovog puta. Mislim da ovoliko top poena nisam dobio ni kada sam pobeđivao na FSC-u.
Iskrene čestitke na pobedi @Leo Cezar apsolutno zasluženo! @Filhy šta reći, svaka čast na svemu ikada. Toliko mi je bilo zabavno od kvizova, igara, slušanja do rezultata i ove drame. Besprekorno i to povređen, stvarno si razvalio sa organizacijom. Jedva čekam tvoju narednu.
Hvala svima koji su glasali za mene i uveli me konačno u finale, a zatim i u top 15. Posebno hvala Gavranu, Luxu i Detektivci na 12-icama u finalu.
Bravo i za sve ostale, ovo izdanje će ostati upamćeno kao jedno od najjačih, svi su se maksimalno potrudili i poslali fantastične pesme.
Čestitke pobedniku, super pesma! @Leo Cezar
Čestitke i organizatoru na trudu i svemu, bilo je super! @Filhy
Hvala svima na poenima za Mustiija i trećem mestu!
Čestitke Filji na organizaciji, veliki naklon za sve! Čestitke i Leu na pobedi, fina pesma. Naravno, više bih voleo da je pobedila Čungarica, moja beba, ali štobsereklo, sija srebro jače nego zlato. Hvala svima na glasovima za Tea, nisam se nad'o LU.
Cestitke domacinu na svemu, bilo je fenomealno. Nisam bas uvek uspevao sve da pohvatam jer riziko generalno ne igram ali vidi se koliki je trud ovde ulozen.
Cestitke pobedniku iako pesma nije moja soljica caja. Generalno moji favoriti nisu nesto preterano dobro prosli ali zato sam bar dobio gomilu pesama za plejlistu
Sto se mene tice 7. mesto i moj najbolji rezultat ikad!!
Drago mi je da je toliko vas prepoznalo fenomenalnu Marinu emociju i da ste uzivali
Svaka cast Filhi na organizaciji, vrhunski je bilo sve i ultra zabavno, ispratio sam koliko sam bio u mogucnosti, a cestitke Leo na pobedi, drago mi je zbog tebe iako mi je pesma meh.
Filhy veliko bravo za tebe!
Čestitke pobedniku 10ka, top3 solidan.
U zadatku koji sam dobio jedino mi se Hrvatska svidela, nasumično pomislih ko je taj kojeg bi prvog pustio da nekome trebam pustiti pesmu iz HR.
Tako sam izabrao izvođača, niti je bilo šta ciljano i namerno već samo jedna lepa pesma, koja čudom nije već bila na 290.izdanja.
Lepo je videti kako jedna balada u ljudima budi mržnju i skrivenu agresiju.
Bravo, divni ste!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.