Nije to problem, samo mi argument da je pesma pala jer je ona trenirala u američkoj školi i jer su pesmu pisali amerikanci bezveze. Tema nije promašena jer je ona zapravo iz slovačke, i nigde ne piše da pesma mora da bude vezana za državu iz koje dolazi, moj zadatak uopšte nije bio vezan za teritoriju. Iznenadni bojkot (jeste bojkot) jer je po njemu tema promašena mi je baš bezveze.Ne bih da se mešam, ali uvek mi je bzvz kad neko bude doveden u situaciju da mora da se pravda kako je glasao. Naravno da nije uobičajeno da nekome favorit dosta padne u rangiranju, ali dešava se i dešavaće se.
Juu nisam ni primetio da si ga spustila, nisi trebala da pričašAko nekog zanima zašto mi je JJ pao sa 12 na 2 - overplejovala sam je. Ne zato što sam shvatila da ima filipinsko poreklo ili zato što je živeo u Dubaiju.
Ne bi bilo u redu mozda da pisem o tome javno na temi uveliko tokom izdanja i trazim da se pesma diskvalifikuje, sto bi mnogi i uradili. Devojka zivi u LA-u i tamo gradi karijeru od starta, nema nijednu pesmu izbacenu za slovacko trziste. Isto kao da ja posaljem Camilu Cabello za Kubu, jer je tamo rodjena, a njena karijera nema veze s Kubom . Organizator je naglasio da artist ne sme da zivi i gradi karijeru u USA.Ograničenje je bilo da nije dozvoljeno slati izvođače iz, a ne ko je gde istreniran i ko im piše pesme. Ja lično ne znam puno o njoj niti znam za tu seriju/emisiju, znam samo da mi se pesma svidela i da je ju je Filhy prihvatio te je odgovarala svim pravilima, i valjda bila ravnopravna sa ostalima. Nije u redu to što si uradio.
Ne bi bilo u redu mozda da pisem o tome javno na temi uveliko tokom izdanja i trazim da se pesma diskvalifikuje, sto bi mnogi i uradili. Devojka zivi u LA-u i tamo gradi karijeru od starta, nema nijednu pesmu izbacenu za slovacko trziste. Isto kao da ja posaljem Camilu Cabello za Kubu, jer je tamo rodjena, a njena karijera nema veze s Kubom . Organizator je naglasio da artist ne sme da zivi i gradi karijeru u USA.
Verujem da ni ti ni on niste to znali, pa je odluka bila da je samo individualno izuzmem iz poena. Ne bi ni bilo polemike oko toga sada nakon izdanja da nisi trazio da ti argumentujem svoje glasanje. Ako smatras da je bojkot, nemam problem s tim, i da zelim da bojkotujem pesme, apsolutno imam pravo na to bez ikakvih objasnjenja..
Ne, to ne piše nigde, pritom je Adela u Ameriku otišla tek 2022.2) xx
x
Nije dozvoljeno slanje izvođača iz Sjedinjenih Američkih Država , Ujedinjenog Kraljevstva i Srbije! Izvođači iz ovih zemalja čine sigurno preko 80% do sada poslatih pesama na FSC, a pošto volimo ograničene i alternativne teme, na ovom takmičenju dajemo šansu drugim državama koje nisu toliko eksploatisane.
Ne, to ne piše nigde, pritom je Adela u Ameriku otišla tek 2022.
Nije na tebi da određuješ pravila koja ne postoje i glasaš na osnovu njih. Ja sam prvi na svojoj organizaciji Heaven VS Hell prihvatio tvoju pesmu koja nije najbolje pristajala tvom zadatku, ali si mi ti sastavio referat na temu zašto je tvoja pesma ipak raj, a ne pakao, i ja sam prihvatio. Možda je moja greška što sam bio popustljiv i gledao da ispoštujem svakoga ako bar nešto mogu da povežem sa zadatkom, ali nisam kontradiktoran.
Pokazuješ mi ovo kao da ja imam pristup tvojim privatnim porukama na forumuView attachment 37076
Sada si vec bezobrazan i bitter. Nemam nameru da polemisem vise s tobom. Dobio si -11 poena u finalu i ja sam odgovorna osoba za to, deal with it.