Tinte da je iz Bosanskog PetrovcaTinto![]()
Znao je gpt da ako prodjes u finale da bi bilo zeznutoAI moj najveći dušmanin. Zajebao me za bod. xD
Još malo pa će rok za slanje pesama a mi još ne znamo na koju temu šaljemo radovePrijave pesama će od 17h
Tinto me podsetilo na Dundo Maroje lolTinte da je iz Bosanskog Petrovca
Ma baš bezveze, nije mu ovo trebalo. A ono veče na slušanju nam rekao kako je već spremio organizaciju...Sad čekamo Ramondinu izjavu, pa može onda iduća tema!
"Ko je bez greha, neka prvi baci kamen." Da ne propovedam i da se ne raspisujem previše, svi pravimo greške i pravili smo ih. Ti si jedan od retkih bar u forumskom kontekstu koji je prihvatio kaznu i shvatio da je pogrešio. Davala se druga šansa ljudima i pre, verujem da će ti možda jednog dana biti dozvoljeno da se vratiš na takmičenje pošto verujem da sličan prestup više nikada ne bi ponovio.Pa šta god da napišem... to je glupo, bezvredno, bespotrebno... Izuzetno mi je krivo i grozno se osećam. Zaslužujem podsmeh i kaznu. Izgleda da nisam bio svestan težine prestupa, čak sam se i odao- baš sam šeprtlja (ipak nisam agent Mosada). Prihvatam i poštujem odluku i kaznu od strane uredništva. Koristio sam savete za glasanje, ali čisto iz znatiželje... oni nisu svakako bili prepisani. Ali eto ipak sam napravio prestup jer sam na savet ChatGPT-ija poslao svoje konačne glasove koje je on iskomentarisao i to je očigledno ostalo zabeleženo. Kasnije kad sam slao glasove, kao najveći amater odlučio sam baš da kopiram te svoje poslate glasove iz tog četa i greškom kopirao komentar ChatGPT-ija na svoje glasove i poslao. Ovo je objašnjenje, nikako pravdanje. Ludak sam, ponižen i treba mi tako. Kazna je realna.
Izvinjavam se svima (iako to sad nema efekta), hvala vam za ova četiri izdanja i Srećno svima u narednim takmičenjima. Bilo mi je lepo i nadam se da mi opraštate i da nastavljamo druženje u drugim temama.
Ovo je u neku ruku i na moj račun jer sam i ja skoro pa ovako radio FSC, samo iz skroz drugih razloga, odnosno sa "stane pacijenta".
Ako sam dobro videla, ovo bi mi bile razmene
Argentina Top
Argentina Konjanik
Kamčatka avion
Argentina Top
Argentina Konjanik
Indonezija avion
Evropski ex sovjet
3x konjanik
Istocna Australja konjanik
Jakutsk top
Venecuela avion