290. FSC - Risiko v2

Finalno slušanje FSC pesama?

• Total voters
    16
  • Poll closed .
Svi su tu kao nekada
čuje se pesma starih drugova
samo ti Leo nisi kraj teme...

E kada smo dočekali i ChatGPT dramu 😂 Sve ostale FSC drame na aparatima! Jao slatko se ismejah, iako mi nije jasno šta mu je to trebalo. Pritom je nov u svemu ovome. Filhy, ne sekiraj se, radio si brzinom kojom si mogao i potrudio si se maksimalno oko nekih detalja, razumem kako se osećaš povodom nekih šaljivih komentara jer sam i ja dok sam bio organizator shvatao lično sve, bespotrebno. Po mom mišljenju si sam sebi malo zakomplikovao, i dodao posla više nego što treba, a sve je bilo perfektno, u najmanju ruku 💪🏻 Idemo sada svi u Leovu ordinaciju da se lečimo!

Niko ništa, Leo Cezaz

Kolega urolog i ja ostali sami u ordinaciji. Forum nek pričeka

Pa šta god da napišem... to je glupo, bezvredno, bespotrebno... Izuzetno mi je krivo i grozno se osećam. Zaslužujem podsmeh i kaznu. Izgleda da nisam bio svestan težine prestupa, čak sam se i odao- baš sam šeprtlja (ipak nisam agent Mosada). Prihvatam i poštujem odluku i kaznu od strane uredništva. Koristio sam savete za glasanje, ali čisto iz znatiželje... oni nisu svakako bili prepisani. Ali eto ipak sam napravio prestup jer sam na savet ChatGPT-ija poslao svoje konačne glasove koje je on iskomentarisao i to je očigledno ostalo zabeleženo. Kasnije kad sam slao glasove, kao najveći amater odlučio sam baš da kopiram te svoje poslate glasove iz tog četa i greškom kopirao komentar ChatGPT-ija na svoje glasove i poslao. Ovo je objašnjenje, nikako pravdanje. Ludak sam, ponižen i treba mi tako. Kazna je realna.

Izvinjavam se svima (iako to sad nema efekta), hvala vam za ova četiri izdanja i Srećno svima u narednim takmičenjima. Bilo mi je lepo i nadam se da mi opraštate i da nastavljamo druženje u drugim temama.

Istorijski FSC, učestvovali Faraon i ChatGPT.
U istoriju ulazi i lik koji je Faraonu dao 1 bod.

Nekom trebao ChatGPT, organizatoru ortopedija.

Episode 6 History GIF by PBS

Pa šta god da napišem... to je glupo, bezvredno, bespotrebno... Izuzetno mi je krivo i grozno se osećam. Zaslužujem podsmeh i kaznu. Izgleda da nisam bio svestan težine prestupa, čak sam se i odao- baš sam šeprtlja (ipak nisam agent Mosada). Prihvatam i poštujem odluku i kaznu od strane uredništva. Koristio sam savete za glasanje, ali čisto iz znatiželje... oni nisu svakako bili prepisani. Ali eto ipak sam napravio prestup jer sam na savet ChatGPT-ija poslao svoje konačne glasove koje je on iskomentarisao i to je očigledno ostalo zabeleženo. Kasnije kad sam slao glasove, kao najveći amater odlučio sam baš da kopiram te svoje poslate glasove iz tog četa i greškom kopirao komentar ChatGPT-ija na svoje glasove i poslao. Ovo je objašnjenje, nikako pravdanje. Ludak sam, ponižen i treba mi tako. Kazna je realna.

Izvinjavam se svima (iako to sad nema efekta), hvala vam za ova četiri izdanja i Srećno svima u narednim takmičenjima. Bilo mi je lepo i nadam se da mi opraštate i da nastavljamo druženje u drugim temama.
"Ko je bez greha, neka prvi baci kamen." Da ne propovedam i da se ne raspisujem previše, svi pravimo greške i pravili smo ih. Ti si jedan od retkih bar u forumskom kontekstu koji je prihvatio kaznu i shvatio da je pogrešio. Davala se druga šansa ljudima i pre, verujem da će ti možda jednog dana biti dozvoljeno da se vratiš na takmičenje pošto verujem da sličan prestup više nikada ne bi ponovio.

Last edited:
Pa, ne verujem. Mislim da je odluka definitivno konačna. Svakako šta god bude u budućnosti, zahvalan sam i na ova četiri izdanja kao i na to što sam deo ove zajednice. Ono što je bitno za mene je to da sam naučio lekciju a to je da ne taktiziram, ne spletkarim i ne mutim ništa. Da uvek igram fer i pošteno. Bitno je i za život. Hvala svakako.

Ovo je u neku ruku i na moj račun jer sam i ja skoro pa ovako radio FSC, samo iz skroz drugih razloga, odnosno sa "stane pacijenta". :ROFLMAO:

Ako sam dobro videla, ovo bi mi bile razmene

Argentina Top
Argentina Konjanik
Kamčatka avion

Argentina Top
Argentina Konjanik
Indonezija avion

Evropski ex sovjet
3x konjanik

Istocna Australja konjanik
Jakutsk top
Venecuela avion

Japan top
Pirineji top
Juznaa afrika top

Egipat avion
Egipat top
Italija konjanik

Francuska:
Konjanik
Avion

Jugoistočna Evropa Top
Jugoistočna Evropa Avion
Brazil konjanik

Argentina Top
Argentina Konjanik
Kamčatka avion 12 pojačanja

Argentina Top
Argentina Konjanik
Indonezija avion 12 pojačanja

Evropski ex sovjet
3x konjanik 4 + 6 = 10 pojačanja

Istočna Australja konjanik
Jakutsk top
Venecuela avion 10 pojačanja

Japan top
Pirineji top
Južna afrika top 6 pojačanja

Egipat avion
Egipat top
Italija konjanik 10 + 2 = 12 pojačanja

Francuska:
Konjanik
Avion 10 + 6 = 16 pojačanja

Jugoistočna Evropa Top
Jugoistočna Evropa Avion
Brazil konjanik 10 + 2 = 12 pojačanja

Alal ti vera! 💪:cool:😊
Mislim da si iskoristila maksimum iz svojih kartica. To je ukupno još 90 tenkića u samo ovoj razmeni. 👏👏👏 Na lageru ti je ostao sam top iz Istočne Afrike.
Unaped ti čestitam na potpuno izvesnoj i ubedljivoj pobedi, a ostali mogu da se takmiče još za drugo, treće i ostala mesta. :)
A pobedila si najviše zbog toga što si pravi drug i što si se maksimalno uključila i ispoštovala sve igre. ❤️

Još jednom vam dostavljam u prilogu ažurni spisak, a produžiću rok do sutra u podne, pa da konačno završimo i sa ovom pratećom igrom na FSC-u! :D
Forumaši koji još uvek imaju priliku za razmenu vojske preko kartica su:

- Tinte
- Ro97
- Dežurni
- creature
- Pokahontas
- Anhel
- Aleksa49
- GavranESC
- Lux
- dodo
- Detektivka