5. The HU feat. Jacoby Shaddix of Papa Roach - Wolf Totem - Odlično.
6. Of Monsters and Men - Television Love - Ovo je tako opuštajuće, baš je lepo.
10. Annalisa - Maschio - Pa nije bila skoro, mislim da je poslednji put bila kod Lea prošle godine u ordinaciji. Pesma- odlična.
17. Sugarcult - Los Angeles - Podseća me na školske dane, i ovaj neki zvuk koji je tada bio popularan. Lepo je.
19. BLOODYWOOD - NU DELHI - Ijuuu!! ..fenomenalno!!
-------
2. White Lies - Tokyo - Iznenađenje.. Bravo!
8. Nightwish - The Islander - Ovakve stvari volim i meni je ovo lepo.
11. RAYE - WHERE IS MY HUSBAND! - Ko bi rekao da će ova žena da postane nova Senida na fscu? .. od svih njenih pesama na ovom takmičenju ova me je jedina uhvatila na prvu, odlična.
14. Fly By Midnight - In The Night - I ovo je isto opuštajuće i baš lepo.
22. Nemi pesnik - Zlatno doba - Ovo mi je baš odlično.
1. André Hazes - Leef - Uglavnom mi je lepo, jedino AaAAaA u refrenu mi kvari utisak.
8. Berlin Manson x FVLCRVM - Hotel Kyjev - Interesantno i originalno.
12. Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea - Booty - JLo period '00-ih > sve posle toga ali ne mogu da kažem da ne mrdam uz ovo.
13. Raluca Radu - ALAI - Očekivao sam da će biti malo brža, ali i ovako nije loša.
14. Florrie - Shot You Down - I ovo mi vuče na neki tipičan fsc zvuk, ali ovo mi je na prvu super.
15. Wiktoria Kida & Księga Żywiołów - Mała Malusieńka - Ovo je odlično. 2 puta zaredom da mi sviđaju pesme na poljskom, samo nek se tako nastavi.
20. Nawal El Zoghbi - Orkoss - I ovo mi je za mrdanje, ali ne znam da li mi je za zelenu ili pak za crvenu jer je i malo iritantno. Žuta između ne postoji xD
21. Kiki - Kuka itkee nyt? - Podseća me na "Bailar y llorar", tako da mi je lepo.
22. Tijana Bogićević - Bezuslovno - Lepo je stvarno, da li mi se ističe - ne znam.
---------------
1. Levante - Niente da dire - Lepo je, odlično smo počeli drugo polufinale.
4. James Arthur & Kelly Clarkson - From the jump - Lepo je i baš emotivno.
6. KATSEYE - Gabriela - Pesma mi je super, ostaje u glavi.
10. Selena Gomez & Marshmello - Wolves - Pesmu znam ali nisam znao ko je izvodi. Zarazno.
15. S.A.R.S. - Lutka - Kraljica pesma svih prvih plesova xD
17. Tommee Profitt feat. SVRCINA - My Domain - Dobro je, lepo je. Video sam da Pokahontas spominje GoT pa sam se obradovao, ali ne vidim ga toliko xD
18. Tam - Sve još miriše na leto - Jedina njena pored "Durum durum" da mi se sviđa.
19. Valencia Grace - Super Elastic - U odnosu na ostale jeste originalno i drugačije, zanimljivo.
20. SHUMEI - Цілуй - Zašto ste stavili ljutka na predstavljanju kod ove pesme?xD .. lepo je, sviđa mi se.
21. Edis - Çek Tetiği - Dobar je vajb. Malo mi liči na neku Garnier reklamu xD
2. The B-52's - Love Shack - Vajb je kul. O celoj pesmi ne znam šta da mislim.
3. MARA - Severa - Podrška za portugalski ali pesma me nije baš skroz uvukla kvalitetom, a ni razdrmala.
4. Jerry Heil - Додай гучності (12 points) - Sve u vezi nje mi je odbojno. Prošli put je bila u top5, može i sada.
7. Johnny Huynh - Red Rose - Pesma postoji i to je to.
9. Grace VanderWaal - What's Left Of Me - Tipičan fsc zvuk. Ne mora to da bude loše, ali me pesma nije osvojila na prvu.
16. Galantis, David Guetta & Little Mix - Heartbreak Anthem - NewYorker.
18. Cinematic Orchestra feat. Patrick Watson - To Build A Home - Hmm.. u principu bi trebalo da mi se svidi, ali jako mi se sporo gradi. Vruhunac dobijem tek posle četvrtog minuta. Ali u suštini je lepo.
23. The Pussycat Dolls feat. Busta Rhymes - Don't Cha - Glasao sam za poznate, slao sam poznate, glasao sam za Nicole na amerikoviziji, ali uopšteno mi ova pesma nikad nije bila nešto posebno i ovde mi je samo prošla.
----------------
5. Devito - Amsterdam - Nisam fan mumlanja, refren je keči.
7. Faouzia - Unethical - Stoji da je kvalitetno, ali me nije kupilo na prvu.
9. Lana Del Rey - Off to the races - Pesma je samo prošla, ne znam ni šta sam čuo.
12. grandson - Blood // Water - Nije loše, ali ostale zelene su mi bolje.
13. Ariana Grande & The Weeknd - Love Me Harder - Pesma postoji i to je to - 2. deo.
16. M.I.A - MARIGOLD - Slažem se da ima nekih dobrih i loših trenutaka. Pozitivna mi je, ali nemam želju da uzmem opet da je čujem.
23. Rade Jorović - Selo moje lepše od Pariza - Pesma me je oduvek nervirala, ali da je originalno, i da ide uz temu, svakako.
11. Alex Warren feat. Joe Jonas - Burning Down - E pa ovde je neko baš požurio, skoro je bio na viski izdanju...
-------
3. Ceca - Koža pamti - isto kao i Alex Warren .. prebrzo je opet došla.