291. FSC - Leova zanimljiva geografija

Aaaaa, baš mi je drago 😍 Nisu mi bili baš ono najveći favoriti, ali Malusienka mi je previše FSC-coded, drago mi je što su forumaši prepoznali ovu pjesmu.

Oooo. Nisam ocekivao da ce se boriti za pobedu iako mi je pesma napredovala, ali nije mogla vise od 15. mesta.
Cestitam etice. 👏
Bravo creature za izbor. Od prvog slusanja mi je ovo bilo pobednicko (ali imam zamerku na pesmu i zato nije dobila vise poena). (y)

Cestike Leu na ovoj organizaciji i temi, a i na rezultatu TOP 10. Bilo je zanimljivih momenata. :D

Eve ga moji glasovi u finalu :

12 - Wiktoria Kida & Księga Żywiołów - Mała Malusieńka
10 - MARA - Severa
8 - The HU feat. Jacoby Shaddix of Papa Roach - Wolf Totem
7 - Annalisa - Maschio
6 - RAYE - WHERE IS MY HUSBAND!
5 - Grace VanderWaal - What's Left Of Me
4 - Fly By Midnight - In The Night
3 - Faouzia - Unethical
2 - Devito - Amsterdam
1 - Tam - Sve još miriše na leto

Bravoo, odličan pobjednik
Leo bravo na svemu, idi jedi tortu sada
Kad mu Androga ukrade top 5 spot
angry-girls.gif

Hvala svima na glasovima za Bloodywood, kontam da je to vise bilo zbog ovog wood, ali nema veze. Zao mi je sto je metal scena FSC-a zamrla, ali probat cemo je vratimo.

Jos jednom eticne cestitie pobjednici i na rodendanskom rezultatu kolege radiologa

Ko da sam ja pobijedio, tako se osjećam 😭😍

Etica meni prošlo izdanje 12, ja njoj ovo izdanje 12, neviđene scene!!!

Čestitke etica 👏👏👏

@Leo Cezar, čekao sam da završi sve da ti u ovoj temi čestitam rođendan, ipak je ovo tvoja omiljena tema, dugo se još igrao na fsc i sve najbolje, plus čestitke na organizaciji 🥳

Bravo etica, 8p od Pohatana 🥳🥳

Bravo i kričr vričr, 5p za Poljsku 🇵🇱🇵🇱

Bravo i Leo na brzoj prezentaciji, veoma užurbana tako da još uvek procesuiramo ko je gde završil. Sad na tortu 🍰

Bravo i zeleno na tuk tuk tanana, volimo malo da prizivamo hari krišnu 🇮🇳🇮🇳

Hvala za poene za Berlin Manson x FVLCRVM, bio sam hajpovan da pošaljem pjesmu pošto je jako volem, ali nije da nisam očekivao da će da flopuje pošto nema puno ljudi na forumu koji vole tako nešto, nažalost.

Last edited:
Čestitke etica na pobedi, drago mi je da je ipak ovaj put pesma kojoj sam dala neki poen.
Leu pohvale na organizaciji i srećan rođendan. :D

Ja samo da se javim da, ukoliko etica prepusti organizaciju prijavljenih nemamo.

Back