@zeleni
Šta se dešava ako je neka od tri poslate pesme zauzeta od strane drugog forumaša? Da li onda mora da se šalje neka druga ili ona automatski otpada, a ostanu dve da ih biraš, ili ako su čak dve već zauzete (odabrane s tvoje strane), da li onda preostaje automatski samo jedna jedina koja je slobodna?
I u kom trenutku vršiš odabir? Da li preslušavaš paralelno više pesama od različitih forumaša, ili ideš jednog po jednog, dok ne odabereš i ne daš povratnu informaciju, pa onda tek pređeš i otvaraš prijavu sledećeg?
Verujem da zeleni ima dobre namere, ali meni je malo konfuzno pravilo. Jer ako šaljem tri konkretna predloga a ne tri trol pesme, treba sva tri da mi se izuzetno dopadaju da bi ušli na takmičenje, znači trodupli posao.
Spisak koji jedva da imam sada umanjujem za tri pesme, a ove dve odbačene verovatno ne bih više nigde ni slao jer mi nemaju taj momenat neotkrivenosti više. Moraću malo da razmislim.
Najverovatnije ovo izdanje i još dva nakon njega. Teško da ćemo moći još tri nakon ovog jer na kraju godine idu Specijali.Malo se samo osecam umorno od takmicenja, pa cu sacekati s prijavom ili pauzirati ako se i dalje tako osecam.Je l' zna neko koliko jos izdanja imamo do kraja sezone?
Hvala Filhy!Najverovatnije ovo izdanje i još dva nakon njega. Teško da ćemo moći još tri nakon ovog jer na kraju godine idu Specijali.
Nekom drugom Zemljaninu sigurno ne bi prepustili da nam bira muziku ali gostima iz svemira izgleda da da.![]()