293. FSC - Kako zeleni kaže

@zeleni

Šta se dešava ako je neka od tri poslate pesme zauzeta od strane drugog forumaša? Da li onda mora da se šalje neka druga ili ona automatski otpada, a ostanu dve da ih biraš, ili ako su čak dve već zauzete (odabrane s tvoje strane), da li onda preostaje automatski samo jedna jedina koja je slobodna?

I u kom trenutku vršiš odabir? Da li preslušavaš paralelno više pesama od različitih forumaša, ili ideš jednog po jednog, dok ne odabereš i ne daš povratnu informaciju, pa onda tek pređeš i otvaraš prijavu sledećeg?

@zeleni

Šta se dešava ako je neka od tri poslate pesme zauzeta od strane drugog forumaša? Da li onda mora da se šalje neka druga ili ona automatski otpada, a ostanu dve da ih biraš, ili ako su čak dve već zauzete (odabrane s tvoje strane), da li onda preostaje automatski samo jedna jedina koja je slobodna?

I u kom trenutku vršiš odabir? Da li preslušavaš paralelno više pesama od različitih forumaša, ili ideš jednog po jednog, dok ne odabereš i ne daš povratnu informaciju, pa onda tek pređeš i otvaraš prijavu sledećeg?

Ako neka pjesma ne ispunjava uslove forumas ce biti obavjesten da tu pjesmu zamjeni, ostale 2 ne mora. To pravilo je kako bi svi imali isti izbor, jer ne bi bilo fer da nekome biram između 3 pjesme, a nekome između dvije ili jedne.

Odabir se vrsi u trenutku kada mi stigne poruka, odnoano kada oeganizator vidi pristiglu poruku. Preslušava se jedan po jedan forumaš i koja pjesma mi se najvise svidi vas predstavlja.

Da i zaboravih reći, ukoliko vam se ne svidi izbor, nema odustajanja. Jednom kada posaljete prijedloge u igri ste.

Verujem da zeleni ima dobre namere, ali meni je malo konfuzno pravilo. Jer ako šaljem tri konkretna predloga a ne tri trol pesme, treba sva tri da mi se izuzetno dopadaju da bi ušli na takmičenje, znači trodupli posao.
Spisak koji jedva da imam sada umanjujem za tri pesme, a ove dve odbačene verovatno ne bih više nigde ni slao jer mi nemaju taj momenat neotkrivenosti više. Moraću malo da razmislim.

Verujem da zeleni ima dobre namere, ali meni je malo konfuzno pravilo. Jer ako šaljem tri konkretna predloga a ne tri trol pesme, treba sva tri da mi se izuzetno dopadaju da bi ušli na takmičenje, znači trodupli posao.
Spisak koji jedva da imam sada umanjujem za tri pesme, a ove dve odbačene verovatno ne bih više nigde ni slao jer mi nemaju taj momenat neotkrivenosti više. Moraću malo da razmislim.

Krivo smo se razumjeli sto se tice tog pravila, objasnio sam gore Aleksi, ali evo jos cu jednom - ako netko tipa ima veliku želju da mu odaberem Lejdi Gagu s Abrakadabra i uz to posalje prijedlog Vesna Vukelić Vendi - Pracnuo se sarancic i prijedlog Zorica Markovic obara cgrcgrcgr, gdje je evidentno da zeli da mu odaberem gagu, morat ce poslat nove 3 pjesme jer je evidentno na sto cilja.

Isto tako ako neko posalje 3 trol pjesme, jedna od te 3 bit izabrana

S druge strane kao sto rekoh, samo cemo ti i ja znati koje si mi prijedloge poslao, a za ostala 2 prijedloga koja ti necu odabrati mala je mogucnost da cu ih se sjecati u buducnosti tako da wiskas no sikiriki oko toga.

Last edited:
Meni se zapravo svidja tema. Nemam problem da mi neko bira jednu od 3 pesme kada je ovako slobodna tema, niti se plasim da ce se otkriti moje buduce pesme, svakako mogu da se povezu sa mnom na vecini izdanja.

Malo se samo osecam umorno od takmicenja, pa cu sacekati s prijavom ili pauzirati ako se i dalje tako osecam. 🎀 Je l' zna neko koliko jos izdanja imamo do kraja sezone?

Bilo bi lijepo da najavimo sutrašnja događanja. Vidimo se uživo od 14:00 kada počinju prijave. Zatim u 17:00 ceremonija otvaranja FSC buvljaka i još mnoga druga iznenađenja.

Vidimo se 🥰🥰

Kako-zeleni-ka-e-20251026-030529-0001.png

Last edited:
Ne znam u kom pravcu da odem, svašta mi pada na pamet da stavim u tri pesme. Verovatno će sve tri biti skroz različite, al maltene je slobodna tema.

Pošto je jučerašnji dan bio prepun događaja i sad kad se malo sve stišalo da vidimo o čemu se radi.

S jedne strane, zeleni nas je rešio brige o biranju najbolje pesme 😀 a sa druge strane može da nas ukanali kao niko 🤣

Nekom drugom Zemljaninu sigurno ne bi prepustili da nam bira muziku ali gostima iz svemira izgleda da da. 🤣

Naravno ja u trenutku imam 7292 ideje ali ispoštovaćemo temu 😀

"Problem" može biti samo ako dve osobe pošalju sve tri pesme iste, zašta je izuzetno mala verovatnoća., skoro nulta ako se nezavisno bira. Ako je samo jedna pesma ista, ne mora značiti da je u oba slučaja ona najpodesnija od tri ponuđene, a čak i da su sve tri iste, organizator može smatrati da je jednoj osobi podesnija jedna, a drugoj druga, jer jelte, ne postoje dve iste osobe. Takođe, organizator ne može da vas ukanali svojim izborom, ako pošaljete tri pesme, kojima ste zadovoljni.​

Back