Ćaci momenat20 GOGA SEKULIĆ - GAČICE
Hvala Filhy, isti problem sam imao!Ne znam da li vi imate problem sa linkovima sa ovog izdanja u smislu da za svaku pesmu automatski algoritam pravi preporučenu YouTube Mix plejlistu i nakon što se završi pesma, YT nastavlja dalje sa nekim pesmama koje nisu vezane za ovaj FSC.
Ja sam zato napravio plejliste oba polufinala i tako mi je mnogo lakše da preslušavam jer me ovo što sam napomenuo baš nervira.
Prvo polufinale
Drugo polufinale
E hvala. Preslušala sam par pesama iz mixa da bih shvatila da ne učestvuju i da nema FSC plejliste.Ne znam da li vi imate problem sa linkovima sa ovog izdanja u smislu da za svaku pesmu automatski algoritam pravi preporučenu YouTube Mix plejlistu i nakon što se završi pesma, YT nastavlja dalje sa nekim pesmama koje nisu vezane za ovaj FSC.
Ja sam zato napravio plejliste oba polufinala i tako mi je mnogo lakše da preslušavam jer me ovo što sam napomenuo baš nervira.
Prvo polufinale
Drugo polufinale
Ne znam da li vi imate problem sa linkovima sa ovog izdanja u smislu da za svaku pesmu automatski algoritam pravi preporučenu YouTube Mix plejlistu i nakon što se završi pesma, YT nastavlja dalje sa nekim pesmama koje nisu vezane za ovaj FSC.
Prvo polufinale
Drugo polufinale