294. FSC - Kafansko veče

Nije jedini, imaš toga koliko hoćeš. Raznih grupa, dueta... Ko dobije taj zadatak, slobodno neka mi se javi poslaću mu neke predloge.
Evo ovde imate spisak nekih najpoznatijih pesama: https://www.krajiski-radio.com/spisak-krajiskih-pjesama-g/
Hvala ti, Aleksa. Ali šta misliš da ti ipak izbaciš taj zadatak? 🙏:giggle:
Preslušao sam na blic desetak predloga i nema sile da mi se išta od toga iole dopadne da bih poslao na FSC. :(

Ako ne budem zaspao tražićemo broj odmah a ako budemo zaspali to ćemo uzeti kao znak da nigde ne treba žuriti!

Aleksa, tema je zanimljiva ali ako izvučem Krajišnike pojaviću ti se ispred kuće i ako ne znam gde živiš sa sve trubačima i drugarima krajišnicima da vidim da li bi ti to poslao na FSC!

Hvala ti, Aleksa. Ali šta misliš da ti ipak izbaciš taj zadatak? 🙏:giggle:
Preslušao sam na blic desetak predloga i nema sile da mi se išta od toga iole dopadne da bih poslao na FSC. :(
Filhy kako si tako siguran da ćeš dobiti baš taj zadatak? Znao sam da će vam se on najviše dopasti.
Ako ste preživeli da vam zeleni bira pesme, preživećete i ovo. 😂

Filhy kako si tako siguran da ćeš dobiti baš taj zadatak? Znao sam da će vam se on najviše dopasti.
Ako ste preživeli da vam zeleni bira pesme, preživećete i ovo. 😂
Pa kakve sam sreće ovde... :D
Ja to da predupredim, a ne da dobijem, pa tek onda da kukam.

A poenta je ovo što je Androga napisao (i djole_), da će oni koji dobiju taj zadatak biti u neravnopravnom položaju u odnosu na ostale. :)

Pa kakve sam sreće ovde... :D
Ja to da predupredim, a ne da dobijem, pa tek onda da kukam.

A poenta je ovo što je Androga napisao (i djole_), da će oni koji dobiju taj zadatak biti u neravnopravnom položaju u odnosu na ostale. :)
Ja baš mislim suprotno, na ovakvom izdanju oni će biti u prednosti. Zar stvarno misliš da nema forumaša koji to vole? 😃

Nije možda za pohvalu baš, ali čak mislim da bi se moglo, iz zezancije čisto glasati za neku od tih pesama. Meni je tema baš dobra, iskreno mi je bila negde na pameti, mada možda samo sa malo drugačijom zamisli. :D

Ja znam masu krajiških pjesama (logično) ali zaista ne znam nijednu koja bi ovde na forumu imala više od 20p 😅

Back