Očekivano ispadanje. Prvo da se zahvalim Aleksi na organizaciji do sad. Stvarno je sve ok. To što mi se zadatak nije dopao to je zbog toga što ja ne slušam krajišnike. Kada sam pitao Aleksu da li Jurica Blažević spada u krajišnike to je najozbiljnije bilo pitanje jer ja pojma nemam šta u krajinšike spada.
Naravno da najverovatnije Jurica nije tipičan krajišnik ali Aleksa je rekao da ova pesma može da prođe. E sad zašto mi je ovo prvo palo na pamet? Zbog lika koji igra ko nesvet i čini da Jurica postane nebitan na sopstvenom koncertu. Izdvojio sam par komentara sa youtubea da vam prikažem zbog čega bar jednom godišnje upalim ovaj klip čisto da se nasmejem a danas malo radosti i smeha nije na odmet.
Komentari sa youtubea:
Cesto mi dodju momenti kad se osecam kao govedo i mrzim sve redom. Onda sednem za komp, pustim ovaj snimak i samo posmatram lika kako igra. Ne postoji stvar na internetu koja toliko moze da me oraspolozi kao ovaj car i uvek se osecam do jaja kad pogledam snimak, znajuci da tamo negde postoji ovakav Bozji prototip.
Prvi put da vidim kako ekser radi na narodnjacima i odusevljen sam!!!!!!!!!
Možete da se bodete koliko hoćete gospodo umetnici, ovo je suvi talenat. Doviđenja
Pustam ovu pesmu iskljucivo zbog lika koji igra kao manijak.
OVO POD HITNO U UNESCOVU BAŠTINU!!!
pregleda je vise zbog batice koji djuska,a ne zbog pesme