294. FSC - Kafansko veče

I Dont Know Her Mariah Carey GIF by MOODMAN

Meni ovo izdanje bilo Bože sačuvaj, fever dream, ali dobro, čestitke Aleksi na dobroj i uspešnoj prvoj organizaciji

Tema baš bože sačuvaj ali organizacija besprekorna, debitantski Aleksa postavio standarde za prvo organizovanje

Hvala svima koji su glasali za Halida i doneli mi 4. mesto sto je moj treci najbolji plasman, nakon Forze i Nevernih beba :)

Crne kose mi je bila u tefteru jos od ranije, obozavam tu pesmu i kad je vec nisam poslao ja, drago mi je da je pobednicka, ujedno i moja 12 :) cestitke @Doctor Who 🥳🥳🥳

@Nije sve tako sivo i ostali forumski Partizanovci, kakva simbolika vece uoci trenutka kad Zeljko treba da donese odluku. Treba mu tacno ovo poslati 😂

Čestitke Doktoru! Hvala svima koji su glasali za Milenu iako nisam još pogledao Excel. Nego imam jednu dilemu, Zoxs je bivši Zoki? A botbona je nekada bila Cipela Marka Kona? Ovo pitam isključivo jer vodim statistiku i vodim beleške.

@Nije sve tako sivo i ostali forumski Partizanovci, kakva simbolika vece uoci trenutka kad Zeljko treba da donese odluku. Treba mu tacno ovo poslati 😂
Slažem se, šaljite mu! :love:

btw. druga stvar koja se poklopila sa rezultatima danas jeste početak Božićnog posta! ☦️To sam tek juče skontao, stvarno nisam isplanirao. 😅

Čestitke DW na pobedi i odabiru pesme + bravo za Aleksu na profi prvoj organizaciji, sve je bilo pod konac!

Hvala na poenima za Magazin, ja sam prezadovoljan. Patio sam se zadatkom pošto nije moj fah (kao ni drugi žanrovi), ali ispade odlično. 🙇‍♂️

Nisam nešto oduševljen pobjedničkom pjesmom iskreno. Nekako mi se nije toliko istakla u ovom izdanju jer mi je u rangu sa još nekoliko narodnjaka, samo standardna pjesma, dok mi je Indy nekako baš zablistala u ovoj konkurenciji. Dao sam joj 6 bodova i uvijek zažalim na kraju kada ne glasam malo i taktički, ali uvijek me u trenutku glasanja povede neki subjektivni ukus. Dosta pjesama koje su mi se svidjele su ispale u polufinalu, pa je nekako Hanka dobila 6 bodova od mene.

Hvala @Tetsujin na 8 bodova za Davora

Čestitke Doctor Who na pobedi, napisala sam već, što se poena tiče, jednostavno nedovoljno mesta za sve. :(
Aleksi pohvale na odličnoj debi organizaciji i bravo za ovakvu temu.

Svakako čekamo i Miloša, ali ajde, pošto se malo "slegao" taj prvi talas reakcija i čestitanja, objaviću organizatora narednog izdanja.

Organizator 295. FSC-a je Destry94.
EwkNyR8.png

Back