294. FSC - Kafansko veče

Čestitam Aleksi na organizaciji igre i ostaću u dilemi da li sam zadatak Krajiške pesme dobila jer sam rekla da mi u bogatom opusu predloga pored Korejke, Faraona, mongolskog etno techno još fali Bora Drljača.
Kako god, jedna od tri krajiške pesme koje znam donela mi je čak dva puta 12 poena. Hvala Bebi, hvala Djole.
Da će Bebi dati 12 bodova Bori Drljači objašnjavam samo telepatskim vezama jer sam ja njegovom predlogu na prošlom FSC dala 12 poena.
Što se tiče Djoleta ili mu je draga neka Danijela ili je Krajišnik.

U svakom slučaju hvala svima koji su glasali za Danijelu.

Uz pobedničku pesmu baš u ove dane, najjači utisak- Funky G veća kafana od Šabana i Sinana.

Čestitke Drkoslaviji, fenomenalna pesma! 😍 pobeda i više nego zaslužena!

Bravo Aleksa za debitantsku organizaciju, lepo smo se proveli! 😍

Da će Bebi dati 12 bodova Bori Drljači objašnjavam samo telepatskim vezama jer sam ja njegovom predlogu na prošlom FSC dala 12 poena.
Definitivno teleprska veza + pesma me podseća na moju tetku!

Čestitam Aleksi na organizaciji igre i ostaću u dilemi da li sam zadatak Krajiške pesme dobila jer sam rekla da mi u bogatom opusu predloga pored Korejke, Faraona, mongolskog etno techno još fali Bora Drljača.
Kako god, jedna od tri krajiške pesme koje znam donela mi je čak dva puta 12 poena. Hvala Bebi, hvala Djole.
Što se tiče Djoleta ili mu je draga neka Danijela ili je Krajišnik.

U svakom slučaju hvala svima koji su glasali za Danijelu.

Uz pobedničku pesmu baš u ove dane, najjači utisak- Funky G veća kafana od Šabana i Sinana.
Stvarno legendarna pesma, eto ko bi rekao da će krajišnici na kraju zauzeti 11. mesto na FSC-u. Nadomak top 10, a bila si u top 5 baš baš dugo! Svaka čast na izboru pesme.

Prvi i poslednji FSC u sezoni kod Destrija 😍
Imamo li neki hint? @Destry94

4b48bac1c7571cceab8bf0bd37ca4adc.jpg

Biće sutra, tokom dana sve. Trebam srediti i spisak pesama i to.
Mada, ne znam da li da LU možda ostavim za posle Destryjevog pošto imamo dve opcije eventualne. Prva je da on bude poslednji u godini (ako sam dobro sračunala završiće se 13. ili 14. 12. u zavisnosti od toga da li će prijave danas ili od sutra i da li će uopšte biti otvoren danas) i da iza toga ide specijal, a druga je da iza ovog izvrtimo još jedno izdanje, za koje bi, realno bilo prostora u ovoj godini, pa da Novu godinu i Božić pokrijemo Specijalom, jer to bi, u suštini bile pesme koje već svi znamo, a nekako sam mišljenja da bi to vreme trebalo provesti sa porodicom i opušteno, bez da su nam na pameti takmičenja i slične stvari. :) Ja sam lično za ovu drugu opciju, ali biće onako kako vi mislite da treba. :)

Mada, ne znam da li da LU možda ostavim za posle Destryjevog pošto imamo dve opcije eventualne. Prva je da on bude poslednji u godini (ako sam dobro sračunala završiće se 13. ili 14. 12. u zavisnosti od toga da li će prijave danas ili od sutra i da li će uopšte biti otvoren danas) i da iza toga ide specijal, a druga je da iza ovog izvrtimo još jedno izdanje, za koje bi, realno bilo prostora u ovoj godini, pa da Novu godinu i Božić pokrijemo Specijalom, jer to bi, u suštini bile pesme koje već svi znamo, a nekako sam mišljenja da bi to vreme trebalo provesti sa porodicom i opušteno, bez da su nam na pameti takmičenja i slične stvari. :) Ja sam lično za ovu drugu opciju, ali biće onako kako vi mislite da treba. :)
Pa mogli bismo da ovu godinu završimo sa Destrijevim izdanjem. Posle beše ide revija povednika i DŠ? Chrismas song contest? Taman opušteno pred praznike.

Ma može i sad i tad šta fali

Jimmy Fallon Help GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Čestitke debitantu @Aleksa49 na debitabtskoj organizaciji bilo je besprijekorno za debi org. Nismo se trijeznili zadnja 2 tjefna iako nismo ni učestvovalim

Moji glasovi u finaletu da smo učestvovali bi bilo ovako nekako

12 halid
10 šaban
8 hanka
7 brena
6 stoja
5 bora
4 magacin
3 sinan (samo zato sto je po poslao, ina
ce bi bilo više)
2 ceka
1 luis

Čestitke drkici na pobjedi, a destriju zelim da ima dobru temicu i dibar zadatak po potrebu 😄😄

Back