294. FSC - Kafansko veče

I u kafiću Shelby

peaky blinders shelby GIF

Čestitke dr Who! :) Nisam bio u toku sa Željkom, ali sam makar 12 i 10 poena ovde dao verovatno najvatrenijim forumskim Partizanovcima. 😆
Aleksa, odlično si sve ovo izgurao i baš smo uživali. Svka čast! 👏 Ulaziš u istoriju kao verovatno jedini organizator, a moguće i jedini takmičar u dugačkoj FSC istoriji, koji je na svojoj FSC temi postovao sopstvenu pesmu (kao primer) pre objavljivanja (priredbe). :ROFLMAO:
Finale mi je bilo izuzetno jako - suvi kvalitet i nekoliko dobrih pesama mi je ostalo ispod crte. Jedino je bilo previše tužnih pesama i u sevdahu, ali opet su one najbolje u ovom kafanskom "žanru".
Ovu Rođinu pesmu sam inače poslao i Zelenom prošli put kao jedan od tri predloga, ali nije bila odabrana, pa joj je ovo bila neka vrsta druge FSC šanse na kojoj se nije proslavila. :) Ali, moram da naglasim da sam bio prvi ispod crte, a ne drugi kako je pisalo u objavi polufinalnih rezultata jer imam više glasača! :D

@Filhy, za sada nemam nameru da ustupim licencu za FSC specijal Povratak otpisanih, ali ako pre mene budeš imao 44 gubitnika, možemo da se dogovorimo. Igra bi se zvala Filhybona.
Kako stvari stoje, sve su veći izgledi za tako nešto! 😆

Aleksa, odlično si sve ovo izgurao i baš smo uživali. Svka čast! 👏 Ulaziš u istoriju kao verovatno jedini organizator, a moguće i jedini takmičar u dugačkoj FSC istoriji, koji je na svojoj FSC temi postovao sopstvenu pesmu (kao primer) pre objavljivanja (priredbe). :ROFLMAO:
Haha a što je najjače od svega ja sam tu pesmu slao svima koji su se mučili sa krajiškim zadatkom kao jedan od primera. I niko se nije odlučio za nju, a mene baš vozi. Bilo mi žao da se ne nađe na ovom izdanju pa je na kraju ja poslao. 🤣

Svaka čast Aleksa na organizaciji!
Pobednik takođe odličan, najbolji!
Mnogo dobrih pesama je ostalo bez poena kod mene kao Ella B, Šaban, Saša, Silvana.. Ovaj put nisam imao bodove za sve. Izvinite!
Duško Krtola sa svojim pesmama ove godine ima više pobeda od bilo kog forumaša! 🤣
I naravno da sam bio na aeredromu pre dva dana, morao je neko sa foruma, @Choda je bio opravdano odsutan.
Nova lepa vremena što se pobedničkih pesama tiče, bravo!

Last edited:
Bukvalno sam spremio pesmu koju želim da šaljem iako još ne znam ni pravila!!!

Možda čeka da se svi izjasnimo da li hoćemo još jedan ili dva FSC-a do kraja godine?

Back