294. FSC - Kafansko veče

@Miloš

Still Waiting Reaction GIF by MOODMAN

Možda čeka da se svi izjasnimo da li hoćemo još jedan ili dva FSC-a do kraja godine?

Nema veze to sa tim, mislim da nije možda ni bio online. To sam ja više pitala da čujem kako razmišljate vi po tom pitanju. 🙂

Naravno da jedva čekamo da vidimo sva pravila, ali po meni je bolje da ipak čekaš da prvi put to okačiš na svojoj temi, da se ne bi do tad smanjio hajp, reakcije i komentari na sve to, jer bismo se ispisali ovde kod Alekse umesto da tamo hajpujemo tvoju temu xd

Naravno da jedva čekamo da vidimo sva pravila, ali po meni je bolje da ipak čekaš da prvi put to okačiš na svojoj temi, da se ne bi do tad smanjio hajp, reakcije i komentari na sve to, jer bismo se ispisali ovde kod Alekse umesto da tamo hajpujemo tvoju temu xd
Ako budete hteli hajpovaćete vi obe teme ne brinem ja za vaš hajp :D

Battle of the Bands.webp

Nisam napisao na baneru ali smatram da se podrazumeva jer sam naglasio da prihvatam bendove i grupe - Dueti su zabranjeni. Ne prihvatam duete tipa izvodjač plus bend. Samo grupe od najmanje dva izvođača koja ili imaju album ili dugogodišnju saradnju i bendove.

Pored Gioli i Assie ovo vam je primer grupe. Ovu pesmu sam ja slao kod Stefana28

Pa zapravo nije proglašen zvaničan fajront, mi smo dobroćudna kafana i ne teramo goste dok sami ne odluče da odu. :ROFLMAO:

KOJI SI TIP LIČNOSTI U KAFANI
I deo

@whisky
PREPIJANI BRAT - 6
GRUPA MUŽJAKA SA GUARANOM - 3
TREZVENJAK - 3
STARI PERVEZNJAK - 2
PAR KOJI SE SVAĐA - 2
GOLA MALOLJETNICA - 1
ŽENSKA KOJA PLAČE - 1
PREPIJANA DEVOJKA - 1
SKOCKANA DEVOJKA - 1