295. FSC - Battle of the Bands!

1000041995.webp

Pozdrav svima i dobrodošli na još jedno izdanje u mojoj organizaciji. Verujem i nadam se da će nam svima biti lepo.

Pravila ste već videli, ponoviću i ovde da dueti nisu dozvoljeni. Ne dopuštam ni varijacije tipa bend sa bendom duet. Samo ono što piše na baneru to su pravila.

LINK SA SPISKOM PESAMA KOJE SU VEĆ BILE

Prijave počinju od 17:00. Rok za prijave je 29.11.2025 od 17:00 do 05.12.2025 u 10:00.

Last edited:
Hoce li neko da prepravi ovu mapu i da izbaci pokojnike, a doda nove učesnike 😌

ea290dfb-8165-40d2-88eb-7d0bdadccb93-webp.35373

Ali što je creature okupirala Leovu teritoriju, vriska. :ROFLMAO: Mada, možda joj je on i ustupio, ko zna. :love:

Hoce li neko da prepravi ovu mapu i da izbaci pokojnike, a doda nove učesnike 😌

ea290dfb-8165-40d2-88eb-7d0bdadccb93-webp.35373
Je l’ ovo izvučeno sa stranice moje prve organizacije? Jer sam je skoro dodao, tamo na prvu stranu, kada sam organizovao Wisteria Lane. Čeprkao po mom i Stoletovom četu. Zapravo, mogu i da kažem da sam molio Stoleta da uradi izmenjenu verziju za moju skorašnju organizaciju ali on je izgubio to u kompjuteru. Ako neko ima volje i želje neka napravi novu mapu. Ima mnogo novih forumaša koji učestvuju.

Znači više ne učestvuju MarkoH, Labi, Kakashi, Milos S, Mrm, Choda povremeno, Petar, Sparkle, Margy, MilanB (slabo), Boxy, Gollum, Nemanja97, Pipi, Zoki i Lignja povremeno isto, baš fale :(

A ima promena i u nickovima
Micky - Miki
Evrovizija 2024 - EvroBosna
Botbona - Cipela MK
Zoki - Zoxs
Dežurni - Dežurni posmatrač

Od novih Remasur, Djole_ iii sori ako sam nekoga zaboravio 🤔

Last edited:
Sigurno sam slao brda bendova, mora se pogledati spisak jer ja često zaboravim i šta sam sve slao pogotovo u eri starog foruma.
Ono što pamtim jesu tri pobede sa Panic At The Disco, Foster The People i Florence + The Machine.

Sa bendovima sam očešao svaki deo liste, a najviše uspeha sam imao sa Yeah Yeah Yeahs - 3. i 6. mesto, IrieFM četvrto, ascendant verge -7, Mona et toi 10. Sa drugima sam imao uglavnom tupe plasmane u finalu, a ove godine sam 2x izvisio za prolaz sa Vaultsima i Rigobertom, koja se računa kao act/band.

Back