PRVO POLUFINALE
1. BAD OMENS - Specter - Dobra mračna atmosfera, uvod me lepo izvozao. Kolko radi kod mene ne znam, ne sporim kvalitet.
2. Rufus De sol - Lately - Ovi sve što stvore zvuči savršeno. Možda mi za nijansu slabija nego prethodne dve, ali radi i ova posao zanemarićemo to.
3. Boa - Twilight - E ovo me iznenadilo, baš mi prijalo. Ovakav rokić bih slušao, sve pohvale baš je bilo zanimljivo iako nema spot sve sam zamišljao.
4. Smith & Thell - I feel it in the wind - Pa slatko, mislim kako može da bude ušećerena pesma.
5. Jamaron - Utíkám - I ovo je ok kad sagledaš iz perspektive, al ne znam jel mi vajb za ovo trenutno. Možda baš sutra zapravo jeste.
6. Arsenal - Black Mountain (Beautiful Love) ft. Tim Bruzon - E ovo je top. Cenimo dobar podrum!
7. DOLLA - CLASSIC - Mrdnulo mi kuk iz ležećeg položaja u krevetu ako ništa drugo.
8. Hot Milk - BREATHING UNDERWATER - Pa šta znam, zvuče skupo iako su podrum. Ima šanse da mi se svidi jer su baš dramatični ko Avril u najboljim danima.
9. Sugababes - Get Sexy - Ajaooo, ko se ovog setio svaka čast! Naravno da mi se sviđa ovo.
10. BRONCHO - Class Historian - Baš volim ove "starudija" zvuke, tako da mogu sebe da zamislim u kuhinji nešto čeprkam, perem suđe vrv i tako đuskam, prelepo.
11. Tame Impala - Drakula - Bome odličnih pesama u polufinalu, evo još jedna! Sve pet.
12. Haute & Freddy - Shy Girl - Evo još jedna, bukv prsnuću ko ona u spotu. Bra'o.
13. Hurts - Nothing Will Be Bigger Than Us - E ovi smorili celu fsc naciju, dosta vala.
14. Straight Mickey and the Boyz - Haos radi - Jooj ne, nije ovo za mene hahaha.
15. Soultans - Can't take my hands off you - Bože ja ne znam ovu starudiju, pa ok solidno.
16. OneRepublic - Invincible - Nije me pecnulo.
17. Avion Travel - Dormi e sogna - Mmmm, ovo je tako prijalo čuti. Baš sam uživao. Nisam znao za postojanje ovoga, mislim da ću itekako nastaviti da slušam.
18. Majid Jordan - Waves Of Blue - Juuu, baš prenežno pevanje za lika takvog izgleda. Ali fino je bilo, vizuali su lepi takođe.
19. Twin Tribes - Monolith - Aaaa, svaka čast! Celokupan utisak fenomenalno!
20. RONDÉ - Hard To Say Goodbye - Prosek.
21. Enter Shikari - Destabilise - Joj bukvalno pozlilo mi od zvuka i svega, ne nisam za ovo.
22. Bartky - Yabluchko - Uuu ovo mi baš zabavno bilo, vratilo me u život posle ovih malo pre što su mi isisali život.
DRUGO POLUFINALE
1. Miss Caffeina - Hoy va a ser el día - Jako volim ime Mis Kafeina! Dobro je ovo, ima smisla.
2. Imminence - God Fearing Man - Joj bukvalno ne puca mi se heroinom, previše mi intenzivno za ovaj momenat u životu.
3. LOVEX - Don Juan - Banalno, spot krindžara.
4. Le Vibrazioni - In una notte d'estate - Ovo mi nije nešto probudilo neku nostalgiju, ako treba to.
5. Crvena Jabuka - Tugo Nesrećo - Joj ne, uvek mi se želudac okretao od ove pesme.
6. SADU - Luukered - E konačno nešto da me restartuje, ima nade za ovo polufinale! Svaka čast, drugi deo pesme teška kidalica.
7. Aly & AJ - Joan of Arc on the Dance Floor - Meni se ovo dopalo, što da ne, naziv pesme me osvaja tako bih ja nazvao svoj muzički album.
8. Big Time Rush - If I Ruled The World - Ne, žao mi je.
9. Roxette - Anyone - Ova pesma im je dosadna. Jbg, one bolje su već slate.
10. Zoster - Najgori - Hmmm, zanimljivo, dopada mi se. Baš je slojevito.
11. Memphis May Fire - Make Believe - Nisam se konektovao sa pesmom.
12. FLO - Check - Pa slatko skroz, sviđa mi se sirotinjski rnb.
13. Shaft - Mambo Italiano - Bukvalno, ima li šta iritantnije od ove pesme? Možda kad neko zapravo pregori plesom uz ovo.
14. Project Pitchfork - Rain - Ovde su mi mnoge stvari zbunjujuće, a ni pesma mi nije nešto naročito prijala, baš me cedila.
15. Disclosure - Jaded - Joj lakše mi sad kad čujem zvuč koji mi se sluša, pesma u pravom trenutku nastupa.
16. Oxajo - Sijam - Zanimljivije od mnogih domaćih stvari, tako da to je plus. Ovako, nije me puklo skroz.
17. Nevertel - Criminal - Jooj ne znam, nije me odvelo gde sam mislio da hoće.
18. Enigma - Beyond The Invisible - Može, ovo mi dođe sad ko klistir duše i mozga. Još kad krenu one pope da pevaju, jao anđeli mi silaze nose me jako želim takvu smrt kao što je ovaj spot.
19. Kingfishr - eyes don't lie - Pa okej, nije moj đir.
20. KALEO - Run No More - Predosadno mi bilo zaista.
21. KADNAY - МаХат Махат - Baš seksi, dopada mi se i pesma i spot i akteri u njemu.
22. Medeni Mesec - Božije suze - I za kraj ovaj paket, ovaj ples u zlatu i leopardu, baš onako srpske vrednosti. Ko je njima ikad rekao da je ova korografija top, bolje da su se samo nadrogirali kao Ksenija Pajčin i improvizovali, mada šta ja uopšte poredim njih kad ona improvizacijom jede.