295. FSC - Battle of the Bands!

1000041995.webp

Pozdrav svima i dobrodošli na još jedno izdanje u mojoj organizaciji. Verujem i nadam se da će nam svima biti lepo.

Pravila ste već videli, ponoviću i ovde da dueti nisu dozvoljeni. Ne dopuštam ni varijacije tipa bend sa bendom duet. Samo ono što piše na baneru to su pravila.

LINK SA SPISKOM PESAMA KOJE SU VEĆ BILE

Prijave počinju od 17:00. Rok za prijave je 29.11.2025 od 17:00 do 05.12.2025 u 10:00.

Last edited:
Čekam da @Tinte oceni pesme.
Slutim da će mu se moja pesma svideti što bi potvrdilo njegov dobar ukus i finale neki drugi put. A bodova će sigurno biti.
Sve pesme koje sam do sada slala na FSC su mi se svidele, ali ova koju sam poslala kod Destriya je najviše moja šolja čaja.

PLEJLISTA ZA PRVO POLUFINALE

1. BAD OMENS - Specter
2. Rufus De sol - Lately
3. Boa - Twilight
4. Smith & Thell - I feel it in the wind
5. Jamaron - Utíkám
6. Arsenal - Black Mountain (Beautiful Love) ft. Tim Bruzon
7. DOLLA - CLASSIC
8. Hot Milk - BREATHING UNDERWATER
9. Sugababes - Get Sexy
10. BRONCHO - Class Historian
11. Tame Impala - Drakula
12. Haute & Freddy - Shy Girl
13. Hurts - Nothing Will Be Bigger Than Us
14. Straight Mickey and the Boyz - Haos radi
15. Soultans - Can't take my hands off you
16. OneRepublic - Invincible
17. Avion Travel - Dormi e sogna
18. Majid Jordan - Waves Of Blue
19. Twin Tribes - Monolith
20. RONDÉ - Hard To Say Goodbye
21. Enter Shikari - Destabilise
22. Bartky - Yabluchko

PLEJLISTA ZA DRUGO POLUFINALE

1. Miss Caffeina - Hoy va a ser el día
2. Imminence - God Fearing Man
3. LOVEX - Don Juan
4. Le Vibrazioni - In una notte d'estate
5. Crvena Jabuka - Tugo Nesrećo
6. SADU - Luukered
7. Aly & AJ - Joan of Arc on the Dance Floor
8. Big Time Rush - If I Ruled The World
9. Roxette - Anyone
10. Zoster - Najgori
11. Memphis May Fire - Make Believe
12. FLO - Check
13. Shaft - Mambo Italiano
14. Project Pitchfork - Rain
15. Disclosure - Jaded
16. Oxajo - Sijam
17. Nevertel - Criminal
18. Enigma - Beyond The Invisible
19. Kingfishr - eyes don't lie
20. KALEO - Run No More
21. KADNAY - МаХат Махат
22. Medeni Mesec - Božije suze
Pu! Neka idu dođavola više ove mračne sile i crne magije! 😨😳😡

btw. Baneri su 🔝🔝🔝

PRVO POLUFINALE

Full_comp14.gif

1. BAD OMENS - Specter - Dobra mračna atmosfera, uvod me lepo izvozao. Kolko radi kod mene ne znam, ne sporim kvalitet.
2. Rufus De sol - Lately - Ovi sve što stvore zvuči savršeno. Možda mi za nijansu slabija nego prethodne dve, ali radi i ova posao zanemarićemo to.
3. Boa - Twilight - E ovo me iznenadilo, baš mi prijalo. Ovakav rokić bih slušao, sve pohvale baš je bilo zanimljivo iako nema spot sve sam zamišljao.
4. Smith & Thell - I feel it in the wind - Pa slatko, mislim kako može da bude ušećerena pesma.
5. Jamaron - Utíkám - I ovo je ok kad sagledaš iz perspektive, al ne znam jel mi vajb za ovo trenutno. Možda baš sutra zapravo jeste.
6. Arsenal - Black Mountain (Beautiful Love) ft. Tim Bruzon - E ovo je top. Cenimo dobar podrum!
7. DOLLA - CLASSIC - Mrdnulo mi kuk iz ležećeg položaja u krevetu ako ništa drugo.
8. Hot Milk - BREATHING UNDERWATER - Pa šta znam, zvuče skupo iako su podrum. Ima šanse da mi se svidi jer su baš dramatični ko Avril u najboljim danima.
9. Sugababes - Get Sexy - Ajaooo, ko se ovog setio svaka čast! Naravno da mi se sviđa ovo.
10. BRONCHO - Class Historian - Baš volim ove "starudija" zvuke, tako da mogu sebe da zamislim u kuhinji nešto čeprkam, perem suđe vrv i tako đuskam, prelepo.
11. Tame Impala - Drakula - Bome odličnih pesama u polufinalu, evo još jedna! Sve pet.
12. Haute & Freddy - Shy Girl - Evo još jedna, bukv prsnuću ko ona u spotu. Bra'o.
13. Hurts - Nothing Will Be Bigger Than Us - E ovi smorili celu fsc naciju, dosta vala.
14. Straight Mickey and the Boyz - Haos radi - Jooj ne, nije ovo za mene hahaha.
15. Soultans - Can't take my hands off you - Bože ja ne znam ovu starudiju, pa ok solidno.
16. OneRepublic - Invincible - Nije me pecnulo.
17. Avion Travel - Dormi e sogna - Mmmm, ovo je tako prijalo čuti. Baš sam uživao. Nisam znao za postojanje ovoga, mislim da ću itekako nastaviti da slušam.
18. Majid Jordan - Waves Of Blue - Juuu, baš prenežno pevanje za lika takvog izgleda. Ali fino je bilo, vizuali su lepi takođe.
19. Twin Tribes - Monolith - Aaaa, svaka čast! Celokupan utisak fenomenalno!
20. RONDÉ - Hard To Say Goodbye - Prosek.
21. Enter Shikari - Destabilise - Joj bukvalno pozlilo mi od zvuka i svega, ne nisam za ovo.
22. Bartky - Yabluchko - Uuu ovo mi baš zabavno bilo, vratilo me u život posle ovih malo pre što su mi isisali život.

DRUGO POLUFINALE

Full_comp2-5.gif

1. Miss Caffeina - Hoy va a ser el día - Jako volim ime Mis Kafeina! Dobro je ovo, ima smisla.
2. Imminence - God Fearing Man - Joj bukvalno ne puca mi se heroinom, previše mi intenzivno za ovaj momenat u životu.
3. LOVEX - Don Juan - Banalno, spot krindžara.
4. Le Vibrazioni - In una notte d'estate - Ovo mi nije nešto probudilo neku nostalgiju, ako treba to.
5. Crvena Jabuka - Tugo Nesrećo - Joj ne, uvek mi se želudac okretao od ove pesme.
6. SADU - Luukered - E konačno nešto da me restartuje, ima nade za ovo polufinale! Svaka čast, drugi deo pesme teška kidalica.
7. Aly & AJ - Joan of Arc on the Dance Floor - Meni se ovo dopalo, što da ne, naziv pesme me osvaja tako bih ja nazvao svoj muzički album.
8. Big Time Rush - If I Ruled The World - Ne, žao mi je.
9. Roxette - Anyone - Ova pesma im je dosadna. Jbg, one bolje su već slate.
10. Zoster - Najgori - Hmmm, zanimljivo, dopada mi se. Baš je slojevito.
11. Memphis May Fire - Make Believe - Nisam se konektovao sa pesmom.
12. FLO - Check - Pa slatko skroz, sviđa mi se sirotinjski rnb.
13. Shaft - Mambo Italiano - Bukvalno, ima li šta iritantnije od ove pesme? Možda kad neko zapravo pregori plesom uz ovo.
14. Project Pitchfork - Rain - Ovde su mi mnoge stvari zbunjujuće, a ni pesma mi nije nešto naročito prijala, baš me cedila.
15. Disclosure - Jaded - Joj lakše mi sad kad čujem zvuč koji mi se sluša, pesma u pravom trenutku nastupa.
16. Oxajo - Sijam - Zanimljivije od mnogih domaćih stvari, tako da to je plus. Ovako, nije me puklo skroz.
17. Nevertel - Criminal - Jooj ne znam, nije me odvelo gde sam mislio da hoće.
18. Enigma - Beyond The Invisible - Može, ovo mi dođe sad ko klistir duše i mozga. Još kad krenu one pope da pevaju, jao anđeli mi silaze nose me jako želim takvu smrt kao što je ovaj spot.
19. Kingfishr - eyes don't lie - Pa okej, nije moj đir.
20. KALEO - Run No More - Predosadno mi bilo zaista.
21. KADNAY - МаХат Махат - Baš seksi, dopada mi se i pesma i spot i akteri u njemu.
22. Medeni Mesec - Božije suze - I za kraj ovaj paket, ovaj ples u zlatu i leopardu, baš onako srpske vrednosti. Ko je njima ikad rekao da je ova korografija top, bolje da su se samo nadrogirali kao Ksenija Pajčin i improvizovali, mada šta ja uopšte poredim njih kad ona improvizacijom jede.

PRVO POLUFINALE

1. BAD OMENS - Specter
2. Rufus De sol - Lately

3. Boa - Twilight
4. Smith & Thell - I feel it in the wind
5. Jamaron - Utíkám
6. Arsenal - Black Mountain (Beautiful Love) ft. Tim Bruzon
7. DOLLA - CLASSIC
8. Hot Milk - BREATHING UNDERWATER
9. Sugababes - Get Sexy

10. BRONCHO - Class Historian
11. Tame Impala - Drakula
12. Haute & Freddy - Shy Girl
13. Hurts - Nothing Will Be Bigger Than Us
14. Straight Mickey and the Boyz - Haos radi
15. Soultans - Can't take my hands off you
16. OneRepublic - Invincible

17. Avion Travel - Dormi e sogna
18. Majid Jordan - Waves Of Blue
19. Twin Tribes - Monolith
20. RONDÉ - Hard To Say Goodbye
21. Enter Shikari - Destabilise
22. Bartky - Yabluchko

DRUGO POLUFINALE

1. Miss Caffeina - Hoy va a ser el día
2. Imminence - God Fearing Man
3. LOVEX - Don Juan
4. Le Vibrazioni - In una notte d'estate
5. Crvena Jabuka - Tugo Nesrećo
6. SADU - Luukered
7. Aly & AJ - Joan of Arc on the Dance Floor
8. Big Time Rush - If I Ruled The World

9. Roxette - Anyone
10. Zoster - Najgori
11. Memphis May Fire - Make Believe
12. FLO - Check
13. Shaft - Mambo Italiano
14. Project Pitchfork - Rain
15. Disclosure - Jaded
16. Oxajo - Sijam

17. Nevertel - Criminal
18. Enigma - Beyond The Invisible
19. Kingfishr - eyes don't lie

20. KALEO - Run No More
21. KADNAY - МаХат Махат
22. Medeni Mesec - Božije suze

U mojoj rodnoj Mačvi, s kolena na koleno, se prenosi ova poruka i pre ili kasnije naruči na svakom veselju

i kad su boje u pitanju, nepokebljivo verujemo

Back