295. FSC - Battle of the Bands!

1000041995.webp

Pozdrav svima i dobrodošli na još jedno izdanje u mojoj organizaciji. Verujem i nadam se da će nam svima biti lepo.

Pravila ste već videli, ponoviću i ovde da dueti nisu dozvoljeni. Ne dopuštam ni varijacije tipa bend sa bendom duet. Samo ono što piše na baneru to su pravila.

LINK SA SPISKOM PESAMA KOJE SU VEĆ BILE

Prijave počinju od 17:00. Rok za prijave je 29.11.2025 od 17:00 do 05.12.2025 u 10:00.

Attachments

Last edited:
tenor.gif

Neces da predas tron kralja kafanske muzike. Postujem. 🙌

Kako je krenulo, mali broj odlicnih pesama iz drugog pf-a ce mi proci u finale. A imam ih vise od polovine. 😭

Nisi se izjasnila za moje ocene. Je li te gledamo u finalu ili si pri dnu u pf-u?

Nisi se izjasnila za moje ocene. Je li te gledamo u finalu ili si pri dnu u pf-u?

Po oceni bi trebala u finale. Mada ne znam koliko je validna jer je prognostički validna samo ako odskače od većinskog foruma. Ovaj put si je oenio kao i većina forumaša. Više me žalosti što nisi dobro slušao pesmu.

Po oceni bi trebala u finale. Mada ne znam koliko je validna jer je prognostički validna samo ako odskače od većinskog foruma. Ovaj put si je oenio kao i većina forumaša. Više me žalosti što nisi dobro slušao pesmu.
Juu. Ovaj put sam preslusao dovoljan broj puta, za razliku od prethodnih izdanja. Na Slusamo FSC je bilo detaljnijih komentara.

Pa sigurno mi je bolja pesma sad nego "Otišla je Danijela".
Mislio sam uopsteno na sve pesme. Na proslom izdanju nisam imao vremena da preslusavam pesme onoliko puta koliko inace preslusavam, a sad jesam.

Back