296. FSC × 2000s

Sad mogu i da odgovorim EvroBosni, mada možda i nema toliko potrebe jer se zna da sam fan grčkih izvođača, više sam strahovala da je neko poslao "Ponovo," nego što sam prvobitno želela da šaljem Natašu. :P Prvobitno sam mislila da šaljem La Oreja de Van Gog, ali sam ih u prethodnom periodu kačila po forumu pa bi možda bilo providno da sam ja.

Ma vidim li ja to potencijalnu pobjedu iz sjene i izbijanje na vrh u zadnjem trenutku za JoJo 😍

Sad već klevećeš! Jesam negativno komentarisao potez njenog slanja na Zajedničkom slušanju, ali ja je uopšte nisam bojkotovao jer mi ova pesma svakako ni u kojoj kombinaciji ne bi bila u poenima jer je loša. A još manje sam pozivao druge da to rade. Glupost!
Na kraju krajeva, svako odlučuje u svoje ime i šta će raditi sa svojim bodovima.
Bitno da se po milioniti put pokreće pitanje bojkota, bez ikakvog osnova i ikakve potrebe.

Sad već klevećeš! Jesam negativno komentarisao potez njenog slanja na Zajedničkom slušanju, ali ja je uopšte nisam bojkotovao jer mi ova pesma svakako ni u kojoj kombinaciji ne bi bila u poenima jer je loša. A još manje sam pozivao druge da to rade. Glupost!
Na kraju krajeva, svako odlučuje u svoje ime i šta će raditi sa svojim bodovima.
Filhy, opušteno samo se šalim. Sećam se da si je kritikovao i prokomentarisao kako ćeš bojkotovati, kontam da je bilo šaljivo.

Preferiram pobjedu strane pjesme, ali baš bi mi bilo drago ako Ana pobijedi, još ako je prva pobjeda. Januar je odlična pjesma!

@Aleksa49
Ja mislim da baš reč "bojkot" nisam upotrebio ni u jednom slučaju, a posebno da ću ja to uraditi. :D
Svakako, ono što jeste tačno je da se zalažem da pri raspodeli bodova faktor originalnosti odabira mora da postoji.
Ako slučajno jesam tako napisao na Slušanju, izvinjavam se.

Back